fbpx

Bel ons nu 09/335 27 77

 
Culinair plezier op maat!

Ons aanbod

U organiseert een bedrijfsevent, een beursdeelname of een receptie?
Voor al uw evenementen, seminaries of walking dinners en nog veel meer kunt u een beroep doen op de themacatering van Bon Goesta. Als cateringbedrijf met gedegen ervaring zorgen we steeds voor culinair plezier op maat.

ONTBIJT

Lees meer

LUNCH

Lees meer

DINER

Lees meer

RECEPTIE

Lees meer

KOFFIE & SWEETS

Lees meer

BEDRIJVEN

Lees meer

Onze concepten

3

GROOTMOEDERS KEUKEN

2

FRIETBAKFIETS

6

MOBIELE KOFFIEBAR & DESSERTS

4

SOGNO ITALIANO

1

FOODTRUCKS APE-EVENTS

5

STREET FOOD

Catering met een thema

Ontdek snel onze foodtrucks, mobiele koffiebar en authentieke frietbakfiets uit 1930. Deze blikvangers zijn een mooie aanvulling voor uw feest. U kunt ervan op aan dat uw gasten hier nog lang over zullen napraten!

Bon Goesta weet wat lekker is

Onze Italiaanse droom, Sogno Italiano, is dan ook synoniem voor een zuiderse totaalbeleving en culinaire reis door Italië. U kunt kiezen voor een origineel foodsharingconcept of Italiaanse foodtrucks. Of kies voor de Vlaamse grootmoeders keuken en haal met vrienden en familie mooie herinneringen op in een vintage setting.

Organiseert u binnenkort een evenement en wenst u conceptcatering op maat? Neem dan snel contact met ons op.

Zij gingen u alvast voor

Bon Goesta heeft reeds enkele mooie projecten op zijn palmares. Zo werd de volledige catering van het Internationaal Congres voor Zion Security in De Hoorn in Leuven in januari 2018 volledig verzorgd door Bon Goesta, van lunch tot receptie en diner. De gasten konden onder meer genieten van street food, antipastibuffet en een receptie met fingerfoodhapjes.

Ook de VRT en Willy Naessens kozen al voor onze Ape’s en frietbakfiets, terwijl Stad Gent ons onder de arm nam voor een galadiner in het Gravensteen. Alle gerechten uit het Vlaamse foodsharingmenu werden bereid met lokale ingrediënten en werden toegelicht.

De verzekeringskantoren van DVV genoten dan weer met volle teugen van onze baristaservice op meer dan 35 locaties. Terwijl onze Ape de gasten verwende met een lekkere koffie, bekeken klanten samen met hun adviseur hun verzekeringsportefeuille.

En ook Steylaerts en Azuleo kloppen steevast bij Bon Goesta aan voor hun opendeurdagen. Zo organiseren zij themagerichte opendeurdagen en verwennen ze hun gasten met pannenkoeken, ijsjes en smoothies, Italiaanse dolci en koffies, artisanale taarten en wafels, en ga zo maar door.

Met onze Prosecco Ape en Barista Ape mochten we ook al de opendeurdagen van Mercedes in Brussel verzorgen. De kers op de (figuurlijke) taart waren gepersonaliseerde cupcakes in verschillende smaken.

Wie weet staat uw evenement hier binnenkort ook wel bij!

Maak van uw event of feest een succes!