Culinair plezier op maat!

Bedrijven

Catering in uw bedrijf

In het zakenleven hoeft de boog niet altijd gespannen te staan. En niets leukers dan even te ontspannen met een lekker hapje en drankje erbij. Dat is bovendien ook erg bevorderlijk voor de sfeer binnen het bedrijf. Bon Goesta neemt de organisatie hiervan graag uit handen en bezorgt u en uw gasten en/of medewerkers met veel plezier een leuke opendeurdag, receptie of beursdeelname.

Bon Goesta heeft een jarenlange ervaring met bedrijfsevenementen. Met onze verschillende concepten en formules weten we keer op keer bedrijven aangenaam te verrassen. Zo is er keuze uit walking dinners, foodsharingconcepten of originele foodtrucks op locatie. Maar ook zakenlunches, een formeel diner of onze mobiele koffiebar behoren tot de mogelijkheden.

Ons aanbod aan concepten is niet het enige dat zo uitgebreid is. Ook de keuze aan gerechten en dranken is eindeloos. Voor opendeurdagen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleine dessertglaasjes, onze baristabar, gepersonaliseerde cupcakes, artisanale taarten, pannenkoeken, wafels, smoothies, homemade lemonades, noem maar op! Of doe een beroep op onze ontbijtservice tijdens uw seminarie en geniet van ambachtelijke koffiekoeken, yoghurt met vers fruit, biobrood, verfijnde charcuterie, verschillende kazen, enzoverder.

Plant u binnenkort een bedrijfsevenement en wilt u graag professioneel advies? Of heeft u zelf al een concept of thema in gedachten en wilt u horen wat mogelijk is? Neem dan snel contact met ons op. Bon Goesta kan u tonnen inspiratie bezorgen en samen met u een origineel concept uitwerken.

Maak van uw bedrijfsevent een succes!