fbpx
 

Afhaal feestdagen

AFHAAL MENU’S KERSTDAGEN 2021

Op vrijdag 24/12/21 en zaterdag 25/12/21 kunnen jullie bij ons terecht in ons restaurant Mub’art te Gent en onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve te Lievegem voor een feestelijk afhaalmenu.

Eenvoudig te serveren of op te warmen, minimale hoeveelheid aan werk … puur genieten!

Bepaalde allergieën, allergenen, …?  Dat is zeker mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Drie menu’s om uit te kiezen, en zelfs een apart kindermenu te verkrijgen.

MENU’S

MENU POLDERLAND

45€

Vijf fingerfoodhapjes van de chef

BBQ prei met Vacherin, Oude Geuze, crème van Mimolettekaas, notencrumble, opgelegde rode ui

Gevulde zoete ui, pompoengratin, bospaddenstoel met salie, knolselder

Trio van desserts

Versnaperingen voor bij de koffie

MENU BOOT EN PLOEG

60€

Vijf fingerfoodhapjes van de chef

Gelakte varkenswang, kruidensla, saus van peperkoek en sherry

Lotte met lardo en saus op basis van Goudenband van Liefmans, texturen van knolselder, erwt en savooi, gegratineerde aardappel

Trio van desserts

Versnaperingen voor bij de koffie

MENU TUSSEN EB EN VLOED

60€

Vijf fingerfoodhapjes van de chef

Sint-Jacobsvrucht en Zeebrugse garnaal, texturen van schorseneer, jonge spinazie, gerookte dooier

Filet pur van Holstein en kortgebakken langoustine, stroganofsaus met truffel, Sarladaises aardappel, geroosterd witloof, bospaddenstoel

Trio van desserts

Versnaperingen voor bij de koffie

KINDERMENU

21,50€

Drie fingerfoodhapjes van de chef

Tomatensoep met balletjes

Vol-au-vent met aardappelpuree

Dessert van de chef

Bekijk hier onze Flyer kerstmenu.

Iets bijbestellen?

Ter aanvulling op het menu kan u nog het volgende bestellen:

  • Soep:
    • Bisque van kreeft – balletjes – croutons van parmezaan – 12€ per persoon
    • Tomatensoep met balletjes  9€/liter
  • Zoetigheden:
    • Twee kerstcupcakes in een doosje – 8€
      • Mr. Frosty (vanillecake, Callas frambozenconfituur vulling, vanilletopping en sneeuwman bovenop)
      • Kerstbal chocolade/speculoos (chocoladecake, speculoostopping en chocoladekerstbal bovenop)
    • Feestelijke kerstboom gold – 6 à 8 personen – 32€
      • De perfecte stijlvolle afsluiter van uw feestmenu! Twee lagen kruimeldeeg in de vorm van een kerstboom, toefjes vanillepuddingmousse met frambozencoulis en verse framboosjes tussen de lagen, afgewerkt met toefjes frisse citroencrème en feestelijke gouden versieringen
kersttaart

Iets om erbij te drinken?

  • Bubbels of wijn:
    • Prosecco – 100% Glera – Bianca Vigna – Italië – 75cl –  15€
      • De wijngaarden bevinden zich op de heuvels tussen Conegliano en Farra di Soligo op een hoogte van 50 à 150 meter. De druiven worden met de hand geplukt in september, waarna ze een zachte persing ondergaan. De tweede gisting (mousserend proces) duurt 60 dagen. Nadien een verfijning van een maand op fles. Een strogele wijn met groenachtige tinten. Een zeer fijne en aanhoudende perlage. De aroma’s zijn delicaat met toetsen van citrus en appel. Deze prosecco is goed gebalanceerd, fris, levendig en heeft een goede persistentie.
    • Witte wijn – Aria – 100% Garganega (Monte Tondo – Italië) – 75cl –  9,50€
      • Drie generaties lang maakt het wijnhuis Monte Tondo met handgeplukte garganega druiven deze opmerkelijke wijn. De wijn is strogeel met groene tinten. Deze soave heeft frisse toetsen van appel, perzik en peer met een krokante acciditeit en een schitterende mineraliteit.
    • Rode wijn – Ancilla (Ciavolich, Italië) – 75cl –  12,50€
      • Een Montepulciano is een aangename rode wijn die perfect combineert bij een bordje pasta maar ook goed zal scoren bij rood vlees en barbecues. Een lekker glas wijn dat iedereen zal plezieren en dit aan een ongelooflijke prijs-kwaliteit. Een échte passe-partout!
  • Bier
    • Bon Goesta tripel (Blond) (flesje 33cl) – 2,00€
    • Beeks Schepperke (flesje 33cl) –  3,00€

Praktisch om weten …

Bereiden en serveren

  • We voorzien een handleiding zodat jullie dit gemakkelijk kunnen serveren/presenteren.
  • Het voorgerecht is verpakt in verschillende doosjes en is gemakkelijk op bord te dresseren.
  • De hoofdgerechten dienen jullie enkel nog op te warmen en op jullie borden te dresseren.
  • De desserts zijn reeds volledig klaar.
  • Wat hebben jullie thuis nodig om onze menu’s op jullie bord te toveren?  Enkel een oven en een fornuis!

Dagen van afhaling

  • Kerstmis:
    • Vrijdag 24/12/2021: 9u30 – 11u00 en 15u – 16u30
    • Zaterdag 25/12/2021: 10u – 11u30

Tot wanneer bestellen

  • Kerstmis
    • Bestellen mogelijk t.e.m. dinsdag 21/12/2021, we sluiten de bestellingen af om 14uur

Waar afhalen?

  • Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve – Rapenburg 1 – 9930 Lievegem (Bosstraat 1 – 9930 Zomergem)
  • Restaurant Mub’art – Fernand Scribedreef 1 – 9000 Gent (aan het Museum van Schone Kunsten)

!! TIP !! Breng jullie curvers/plooiboxen mee zodat jullie jullie bestelling veilig kunnen vervoeren.

Levering?

  • Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken – 09 335 27 77 (ma – vri 9u30 – 12u) of buiten de kantooruren op 0485 57 92 92

Hoe jullie afhaalmenu bestellen?

Ga naar onze bestelpagina om jouw bestelling door te geven en reeds te betalen.

Online niet mogelijk?

  • Bel dan jouw bestelling naar ons door: 09 335 27 77 (ma – vri 9u30 – 12u) of buiten de kantooruren op 0485 57 92 92
    • of
  • Mail naar smakelijk@bongoesta.be
    • of
  • Kom persoonlijk langs in onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve of restaurant Mub’art om uw bestelling door te geven.

Minimum bestelling van 75€.

Ik heb goesting en wil bestellen!

Duid hieronder in ons reservatiesysteem eerst de afhaallocatie aan (let wel: neem hier de melding ‘kerstmenu 2021’), erna de datum en tijdstip van afhalen en uw keuze van het menu.  U kan vanuit het winkelwagentje in het reservatiesysteem de betaling direct uitvoeren.

Bedankt om ons te blijven steunen in deze periode!