fbpx
 

Afhaal feestdagen

AFHAAL MENU’S FEESTDAGEN 2020

Tijdens de eindejaarsperiode kunnen jullie voor Kerstmis en Nieuwjaar bij ons terecht in ons restaurant Mub’art te Gent en onze brasserie Sint-Maurus-Hoeve te Lievegem voor een feestelijk afhaalmenu.  Eenvoudig te serveren of op te warmen, minimale hoeveelheid aan werk … puur genieten!

Bepaalde allergieën, allergenen, … of wenst u graag vegan te eten?  Dat is zeker mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Drie menu’s om uit te kiezen, en zelfs een apart kindermenu te verkrijgen.

MENU’S

MENU VAN’T VELD

40€

Vijf fingerfoodhapjes van de chef

Krokant van Camembert – zoete aardappel – gerookte prei – coulis van peer en witloof

Cannelloni met butternut – wilde champignons – ricotta – kerstomaat

Trio van desserts

Versnaperingen voor bij de koffie (brownie van donkere chocolade – zandkoekjes)

MENU SCHELVIS

50€

Vijf fingerfoodhapjes van de chef

Carpaccio van kort gebakken hertenkalf – spinaziepesto met hazelnoot – Reypenaer kaas

Schelvis met krokante kruidenkorst – stoemp van savooi met krokante spekjes – sausje van geconfijte prei en pompoen

Trio van desserts

Versnaperingen voor bij de koffie (brownie van donkere chocolade – zandkoekjes)

MENU HERTENKALF

55€

Vijf fingerfoodhapjes van de chef

Cannelloni van daikon (witte rammenas) met Ierse krab – zachte curry, zuurdesem – gemarineerde bietjes

Filet van hertenkalf – wintergroenten van’t veld – gratin dauphinois – sjalot-graanmosterdsaus

Trio van desserts

Versnaperingen voor bij de koffie (brownie van donkere chocolade – zandkoekjes)

KINDERMENU

21,50€

Drie fingerfoodhapjes van de chef

Tomatensoep met balletjes

Vol-au-vent met aardappelpuree

Dessert van de chef

Iets bijbestellen?

Ter aanvulling op het menu kan u nog soep bestellen:

  • Bisque van grijze garnalen – 17€/liter
  • Velouté van boschampignons  – oregano – 12€/liter
  • Tomatensoep met balletjes  9€/liter

Iets om erbij te drinken?

  • Non-alcoholische dranken:
    • Homemade lemonade – “pink lemonade” – 1 zakje concentraat goed voor 1,25l lemonade – 4€/zakje
      • Onze huisgemaakte limonade is gemaakt van hibiscus, citroengras, appelsien, gember, munt, …
      • U neemt het zakje concentraat en hoeft enkel nog 1liter bruiswater toe te voegen.
    • Kombucha – blikje 33cl – 4€
      • Gember – citrus
      • Appel – munt
  • Bubbels of wijn:
    • Prosecco – 100% Glera – Bianca Vigna – Italië – 75cl –  15€
      • De wijngaarden bevinden zich op de heuvels tussen Conegliano en Farra di Soligo op een hoogte van 50 à 150 meter. De druiven worden met de hand geplukt in september, waarna ze een zachte persing ondergaan. De tweede gisting (mousserend proces) duurt 60 dagen. Nadien een verfijning van een maand op fles. Een strogele wijn met groenachtige tinten. Een zeer fijne en aanhoudende perlage. De aroma’s zijn delicaat met toetsen van citrus en appel. Deze prosecco is goed gebalanceerd, fris, levendig en heeft een goede persistentie.
    • Witte wijn – Aria – 100% Garganega – Monte Tondo – Italië – 75cl –  9,50€
      • Drie generaties lang maakt het wijnhuis Monte Tondo met handgeplukte garganega druiven deze opmerkelijke wijn. De wijn is strogeel met groene tinten. Deze soave heeft frisse toetsen van appel, perzik en peer met een krokante acciditeit en een schitterende mineraliteit.
    • Rode wijn – Luigi (Monte Tondo, Italië) – 75cl –  9,50€
      • De kleur is robijnrood. De neus onthult aroma’s van verse kersen, zwarte bessen en peper. Een gemiddeld intense kleur met mooi evenwichtige tannine. In de mond krijg je toetsen van donker fruit, kersen en chocolade. De wijn is gemaakt met handgeplukte druiven. De wijn fermenteert en rijpt in stalen vaten om de frisheid en aromatische kruiden te behouden. Nadien gaat de wijn nog rijpen gedurende 3 maanden op fles.
  • Bier
    • Sessions L’arogante (Blond – IPA) (blikje 33cl) – 3,00€
    • Beek Schepperke (flesje 33cl) –  3,00€ – momenteel is voorraad uitgeput

Praktisch om weten …

Bereiden en serveren

  • We voorzien een handleiding zodat jullie dit gemakkelijk kunnen serveren/presenteren.
  • Het voorgerecht is verpakt in verschillende doosjes en is gemakkelijk op bord te dresseren.
  • De hoofdgerechten dienen jullie enkel nog op te warmen en op jullie borden te dresseren.
  • De desserts zijn reeds volledig klaar.
  • Wat hebben jullie thuis nodig om onze menu’s op jullie bord te toveren?  Enkel een oven en een fornuis!

Dagen van afhaling

  • Kerstmis:
    • Donderdag 24/12/2020: 14u – 16u
    • Vrijdag 25/12/2020: 10u – 11u30
  • Oudejaar / Nieuwjaar:
    • Donderdag 31/12/2020: 14u – 16u

Tot wanneer bestellen

  • Kerstmis
    • Bestellen mogelijk t.e.m. donderdag 17/12/2020
  • Oudejaar / Nieuwjaar
    • Bestellen mogelijk t.e.m. donderdag 24/12/2020

Waar afhalen?

  • Brasserie Sint-Maurus-Hoeve – Rapenburg 1 – 9930 Lievegem (Bosstraat 1 – 9930 Zomergem)
  • Restaurant Mub’art – Fernand Scribedreef 1 – 9000 Gent (aan het Museum van Schone Kunsten)

!! TIP !! Breng jullie curvers/plooiboxen mee zodat jullie jullie bestelling veilig kunnen vervoeren.

Levering?

  • Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken – 0485 57 92 92

Hoe jullie afhaalmenu bestellen?

Ga naar onze bestelpagina om jouw bestelling door te geven en reeds te betalen.

Online niet mogelijk?

  • Bel dan jouw bestelling naar ons door: 0485 57 92 92
    • of
  • Mail naar smakelijk@bongoesta.be
    • of
  • Kom persoonlijk langs in onze brasserie Sint-Maurus-Hoeve of restaurant Mub’art om uw bestelling door te geven.

Minimum bestelling van 75€.

Ik heb goesting en wil bestellen!

Duid hieronder in ons reservatiesysteem eerst de afhaallocatie aan (let wel: neem hier de melding ‘eindejaarsperiode’), erna de datum en tijdstip van afhalen en uw keuze van het menu.  U kan vanuit het winkelwagentje in het reservatiesysteem de betaling direct uitvoeren.

Bedankt om ons te blijven steunen in deze periode!