fbpx
 

Wekelijkse take-away

TAKE-AWAY

Wegens het wegvallen van de steunmaatregelen (COVID-19) in combinatie met take-away hebben we met spijt in het hart besloten om onze wekelijkse take-away vanaf 25/1/21 stop te zetten.

Jullie kunnen bij ons wel nog terecht voor onze ontbijt- en brunchboxen, aperoboxen, … voor Valentijn, Pasen, Moederdag en Vaderdag.

Bedrijven kunnen nog steeds take-away bestellen voor hun medewerkers.

Dank voor jullie begrip!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of hou het laatste nieuws in de gaten op Facebook, want elke week zijn er nieuwe gerechten!

Bon Goesta aperobox take away delivery

WAT SCHAFT DE POT?

Bon Goesta kookt heerlijke gerechten …

 

Ons wekelijks aanbod

  • Aperobox” (als aperitief of maaltijd)
  • menu (wekelijks wisselend)
  • hoofdgerechten (wekelijks wisselend)
  • vast aanbod gerechten en desserts

 

Speciale gelegenheden

Heerlijke ontbijtboxen, brunchboxen en foodboxen.

“APEROBOX”

Zin om te genieten van een heerlijk aperitief?  Dan is onze huisgemaakte aperobox iets voor jullie!  Steeds een uitgebreid seizoensgebonden aanbod van de chef met hierbij een selectie van 8 à 12 soorten.

Nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje …

lokale vleesselectie van Noyen met Tierenteynmosterd en chutney, Hinkelspel kaas, chutney, rilette, paté met confit, duxelle van champignons, zoete aardappel met tijm en buikspek, crostini’s (homemade toastjes), seizoensgebonden slaatjes, ….

Aperobox als aperitief

  • Portie klein – ideaal voor bij uw aperitief:
    • 30,00€/box voor 2 personen

Aperobox als maaltijd

  • Portie groot – als volwaardige maaltijd voor 2 personen: 60,00€/box

Vegetarisch of intoleranties?  Geen zorgen! Laat het ons weten en we stemmen de inhoud van de aperobox hier graag op af!

Menu

MENU - vrijdag 22/1/2021, zaterdag 23/1/2021, zondag 24/1/2021

  • Bites to share
    • Aanbod van de chef – aperitief en voorgerecht in één
  • Hoofdgerecht:
    • Te kiezen uit onze wekelijkse hoofdgerechten (vis, vlees of veggie):
      • Stoofpotje van konijn op grootmoeders wijze met graanmosterd van Tierenteyn – wintergroenten – geroosterde aardappel
      • Verse linguini – gravad laks van zalm – shitaké-tuinboon-rode ui – mascarpone-dille saus
      • Groentenlasagne met mozzarella – tomaat-champignon-spinazie
  • Dessert van de chef

Prijs: 35€ per persoon  (menu te verkrijgen vanaf 2 personen)

Hoofdgerechten

vrijdag 22/1/2021, zaterdag 23/1/2021, zondag 24/1/2021

  • Stoofpotje van rund met seizoensgroenten – rozemarijnaardappelen – mayonaise – € 19,50
  • Stoofpotje van konijn op grootmoeders wijze met graanmosterd van Tierenteyn – wintergroenten – geroosterde aardappel – 21,50 €
  • Verse linguini – gravad laks van zalm – shitaké-tuinboon-rode ui – mascarpone-dille saus – 21,50 €
  • Groentenlasagne met mozzarella – tomaat-champignon-spinazie – 19,50 €

VAST AANBOD

  • Stoofpotje van rund met wortel, knolselder en spruitjes (per kg) – 23€
  • Rozemarijnpatatjes (per kg) – 5€
  • Spaghettisaus (per kg) – 12€
  • Balletjes in tomatensaus (per kg) – 13€
  • Kaaskroket – 2,75€/stuk
  • Garnaalkroket – 5€/stuk
  • Kroket van fazant en truffel – 4€/stuk
  • Seizoensgebonden soep: 6€ per liter
  • Herfstslaatje van de chef (kan met vlees, vis, vegetarisch of vegan): 12,50€
  • Oma’s kastanjetaart met chocolade: 7,5€
  • Hazelnootdessert: 6€
  • Apfelstrudel met crème anglaise (Oostenrijkse appeltaart): 5€

ONTBIJTBOXEN – BRUNCHBOXEN – FOODBOXEN

We maken tevens heerlijke ontbijtboxen, brunchboxen en foodboxen klaar voor:

IETS OM ERBIJ TE DRINKEN?

  • Non-alcoholische dranken:
    • Homemade lemonade – “pink lemonade” – 1 zakje concentraat goed voor 1,25l lemonade – 4€/zakje
      • Onze huisgemaakte limonade is gemaakt van hibiscus, citroengras, appelsien, gember, munt, …
      • U neemt het zakje concentraat en hoeft enkel nog 1liter bruiswater toe te voegen.
    • Kombucha – blikje 33cl – 4€
      • Gember – citrus
      • Appel – munt
  • Bubbels of wijn:
    • Prosecco – 100% Glera – Bianca Vigna – Italië – 75cl –  15€
      • De wijngaarden bevinden zich op de heuvels tussen Conegliano en Farra di Soligo op een hoogte van 50 à 150 meter. De druiven worden met de hand geplukt in september, waarna ze een zachte persing ondergaan. De tweede gisting (mousserend proces) duurt 60 dagen. Nadien een verfijning van een maand op fles. Een strogele wijn met groenachtige tinten. Een zeer fijne en aanhoudende perlage. De aroma’s zijn delicaat met toetsen van citrus en appel. Deze prosecco is goed gebalanceerd, fris, levendig en heeft een goede persistentie.
    • Witte wijn – Aria – 100% Garganega – Monte Tondo – Italië – 75cl –  9,50€
      • Drie generaties lang maakt het wijnhuis Monte Tondo met handgeplukte garganega druiven deze opmerkelijke wijn. De wijn is strogeel met groene tinten. Deze soave heeft frisse toetsen van appel, perzik en peer met een krokante acciditeit en een schitterende mineraliteit.
    • Rode wijn – Luigi (Monte Tondo, Italië) – 75cl –  9,50€
      • De kleur is robijnrood. De neus onthult aroma’s van verse kersen, zwarte bessen en peper. Een gemiddeld intense kleur met mooi evenwichtige tannine. In de mond krijg je toetsen van donker fruit, kersen en chocolade. De wijn is gemaakt met handgeplukte druiven. De wijn fermenteert en rijpt in stalen vaten om de frisheid en aromatische kruiden te behouden. Nadien gaat de wijn nog rijpen gedurende 3 maanden op fles.
  • Bier
    • Sessions L’arogante (Blond – IPA) (blik 33cl) – 3,00€
    • Beek Schepperke (flesje 33cl) –  3,00€ – momenteel is voorraad uitgeput

HOE WERKT HET?

  • Menu
    • Verder op deze pagina vind je ons vast aanbod alsook onze wekelijkse gerechten terug.
    • Elke week plaatsen we het nieuwe menu online alsook op facebook en instagram.
  • Bestellen?
    • Ga naar onze bestelpagina om jouw bestelling door te geven en reeds te betalen.
    • Online niet mogelijk?  Bel dan jouw bestelling naar ons door: 09 335 27 77 of mail naar smakelijk@bongoesta.be
    • Bestellen kan telkens tot 24uur ervoor (of tot de voorraad strekt).
  • Afhaling?
    • Sint-Maurus-Hoeve, Rapenburg 1, 9930 Lievegem
      • (of oud adres voorheen de fusie: Bosstraat 1 – 9930 Zomergem)
      • Vrijdag van 16u – 18u, zaterdag en zondag van 10u – 11u30
    • Restaurant Mub’art, Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent (aan het Museum van Schone Kunsten)
      • Vrijdag van 16u – 18u, zaterdag en zondag van 10u – 11u30
  • Hygiënemaatregelen en afstand tijdens de afhaling
    • Afhaling op vaste tijdstippen.
    • We vragen om voor ieders veiligheid max. met twee personen uw bestelling te komen afhalen.
  • Betaling:
    • Om vlotte afhaling te garanderen: op voorhand via reservatiemodule online of via overschrijving (BE20 7360 6320 4456) of ter plaatse via bancontact.
  • Praktisch:
    • Aangezien we met seizoensgebonden en lokale producten werken kunnen we niet garanderen dat alle ingrediënten kunnen worden geleverd door onze leveranciers waardoor het aanbod steeds varieert.  Mocht het zijn dat een bepaald product niet te verkrijgen is, dan zal dit vervangen worden door een volwaardig alternatief en contacteren we jou hierover.
    • Alle gerechten zitten verpakt in wegwerpmateriaal en kunnen eenvoudig opgewarmd worden.
    • Alle gerechten zijn vers gemaakt, kunnen 2 dagen bewaard worden in de koelkast.

Bestel hier!

Maak van uw event of feest een succes!