In de grond begraven zalm
Gravad laks is al jaren een populair gerecht in onze cateringzaak, als hapje op een receptie, verwerkt in een voorgerecht, met een fris slaatje erbij. Gravad laks is ontstaan in Scandinavië,...
Gravad laks is al jaren een populair gerecht in onze cateringzaak, als hapje op een receptie, verwerkt in een voorgerecht, met een fris slaatje erbij. Gravad laks is ontstaan in Scandinavië,...
Wie kent eigenlijk het verschil tussen een “Latte” en “Latte Macchiato”? Het fundamentele verschil met de latte is dat er bij de Latte macchiato een shot Espresso wordt toegevoegd aan de...
Met de zomer in zicht niets beters dan genieten van een heerlijke gezonde smoothie! We maken onze smoothies, homemade lemonades en infused waters klaar op één van onze Vespa Ape’s of...
Persvoorstelling 175 jaar Gentse Feesten Ter gelegenheid van de 175ste verjaardag van de Gentse Feesten publiceerde de Stad Gent samen met Pandora Publishers een rijk geïllustreerd boek, waarin de lezer het...
Een heerlijk huisgemaakt en uitgebreid dessertbuffet gepresenteerd op onze unieke bakfiets van waaruit wij u en uw gasten bedienen. Op de duwkar die naast de bakfiets staat plaatsen we onze...
En of we er goesting in hebben! Na het succes van Sogno Italiano sinds 2011 en Ape-Events sinds 2015 neemt ons verhaal een nieuwe wending met Bon Goesta....
De Broodstokerij staat voor artisanaal brood, met granen van Vlaamse bodem, gemalen in de 18e eeuwse Artemeersmolen. In de houtoven gebakken en naar uw lokale boer/biomarkt gebracht....
De Broodstokerij staat voor artisanaal brood, met granen van Vlaamse bodem, gemalen in de 18e eeuwse Artemeersmolen. In de houtoven gebakken en naar uw lokale boer/biomarkt gebracht. Dietmar Vanbergen van...