Bon Goesta / Bon Goesta Catering  / NIEUW! De TASTINGBOX 🖤

NIEUW! De TASTINGBOX 🖤

Goesting om eens te proeven van al dat Bon Goesta lekkers? Benieuwd naar hoe het eten smaakt op de talrijke events in onze Sint-Maurus-Hoeve? Of gewoon zin in een heerlijk uitgebreide apéro?

Luidde het antwoord ‘ja’ op minstens één van bovenstaande vragen? Bestel dan nu onze tastingbox en schuif die voetjes onder tafel!

Onze smaakvolle tastingbox bevat steeds een uitgebreid seizoensgebonden en heerlijk huisgemaakt aanbod van de chef met hierbij een selectie van 8 à 12 soorten: crostini’s, tapenades, chutney, Hinkelspelkaas met Gentse Tierenteynmosterd, lokale vleesselectie vers gesneden van de snijmachine, gemarineerde olijven,… en een assortiment van drie huisgemaakte slaatjes. YUM! Al dit lekkers wordt vakkundig verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal. Aangezien we werken met kraakverse lokale ingrediënten kan je de box maximum drie dagen bewaren, maar we zijn er vrij gerust in dat dat niet nodig zal zijn 😜 As in: je houdt je tastingbox best buiten handbereik van eventuele naburige foodies.

Om jullie een idee te geven van de portie: onze tastingbox kan dienen als volwaardige maaltijd voor 2 personen of als aperitief voor 4 personen. Ze zijn maandelijks op vaste data te bestellen, we geven je alvast de data mee voor de komende maanden:

  • vrijdag 30/6/23 (dé perfecte afsluiter van de laatste schooldag!)
  • vrijdag 25/8/23 (dé perfecte afsluiter van een zwoele zomerdag!)
  • vrijdag 29/9/23 (dé perfecte afsluiter van een lastige werkdag!)

In feite de perfecte afsluiter voor elke dag maar dat zou er wat over zijn. Denken we.

De data voor het najaar volgen nog, hou onze socials dus in de gaten! Afhalen kan in onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve* op vrijdag tussen 16u00 en 18u00 (zie bovenstaande data).

Bestel je tastingbox(en) hier 🙂

Meer info? Liever telefonisch bestellen? Kan ook! (09 335 27 77)

Enjoy!

Team Bon Goesta ❤️

*Adres: Rapenburg 1, 9930 Lievegem