Bon Goesta / Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve  / De winterwedding: hot or not?
winter wedding

De winterwedding: hot or not?

Trend alert: winter weddings zijn hot & happening! Waarbij je ‘hot’ best niet te letterlijk neemt maar eerder in de betekenis van ‘cool’, als je begrijpt wat we bedoelen…🤪

Feit: als je droomt van een bikiniwedding onder een stralend blauwe hemel zak je best een breedtegraad of dertig af naar tropischer oorden. Zelfs in onze Belgische ‘hoogzomermaanden’ is het weer helaas niet al te veel soeps en worden we in het beste geval getrakteerd op een occasioneel hittegolfje. Logisch dus dat meer en meer koppeltjes van de nood een deugd maken en hun trouwfeest gewoon lekker in de winter inplannen. Heb je alvast één zekerheid voor je feest: het weer zal naar grote waarschijnlijkheid crappy zijn. YAY, hoeven we ons daar al geen zorgen over te maken! 😁

Wij geven je nog 7 redenen waarom trouwen in de winter eigenlijk echt wel een geniaal idee is:

  1. In de winter staat de zon altijd laag. Dit zorgt voor een zacht, flatterend, vergevingsgezind strijklicht. No filter needed. Voor perfect smoothe trouwfoto’s doe je dus beter een wintershoot, we kid you not.
  2. Het is veel vroeger donker en om vijf uur in de namiddag kan het dus al even morantisch (😝) zijn als tijdens om het even welke zwoele zomernacht. Ga all-in met lichtjes, vuurkorven, vuurwerkstokjes, fleecedekentjes,… en maak het gezellig onder die grote blote winterse sterrenhemel.
  3. Het zal sowieso koud zijn en dus heb je het perfecte excuus om zo’n kitscherig maar o-zo-fashionable crop nepbontjasje te dragen boven je trouwjurk. Of kostuum. We don’t judge.  Als je Frozen hebt gezien dan weet je waarover we het hebben. You know you want it.
  4. Het zal sowieso niet warm zijn dus de kans op okselvijvers, blinkende voorhoofden of plakkende kleren is quasi onbestaande. Nonkel Danny zal jullie dankbaar zijn. En ’t staat ook wel zo proper op die trouwfoto’s.
  5. Je kan je familie en vrienden verrassen met originele en atypische trouwkost als pakweg raclette of braadworst, of helemaal all-in gaan met een heus après-ski trouwfeest. De schuur van onze Sint-Maurus-Hoeve kan probleemloos doorgaan voor een reuzegrote skichalet, de DJ kan wat meekwelers  à la Atemlos en Anton aus Tirol draaien et voilà de sfeer zit erin.
  6. Je beleeft de meest stressloze huwelijksreis ever, want je vertrekt in het laagseizoen en dus geen astronomisch hoge reisprijzen of ellenlange wachtrijen op de snelwegen of in de luchthaven. ZEN x 1000. En ondertussen is iedereen hier keihard en zielig aan het werk want het is GEEN zomer. LEEDVERMAAK x 1000 ook dus.
  7. Iedereen weet dat de winter ’the most wonderful time of the year’ is, en daar hebben wij verder echt niets meer aan toe te voegen.

Ook interesse in zo’n hot & happening wintertrouwfeest?

Informeer naar de mogelijkheden!

📞 09 335 27 77 of ✉️ [email protected]