Bon Goesta

Catering vanuit ons hart

Ontdek ons

Aanbod

Lees meer
Geef uw evenement een originele toets!

Concepten

Lees meer
Zaakvoerders Bon Goesta horeca onderneming

Over Bon Goesta

Bon Goesta, ontstaan vanuit de passie van zaakvoerders Dieter Merckx, Katrien Van der Plaetsen en Bart Lippens, biedt een totaalbeleving aan waarbij een trouw, enthousiast en gedreven team u met veel plezier nieuwe smaken laat ontdekken.

Met meer dan 50 jaar horecaervaring groeide Bon Goesta uit tot een prachtige horeca-onderneming bestaande uit verschillende vestigingen. Ze hebben allen hun eigen identiteit en specialisatie, nl. feestzalen, restaurants en catering op locatie.

Met plezier en ‘goesting’ serveert Bon Goesta u in feestzaal Sint-Maurus-Hoeve, restaurant De Lieve Goeste, restaurant Mub’art of als cateraar op locatie de heerlijkste gerechten.

De rode draad binnen Bon Goesta is de kwaliteit, ambacht, lokale ingrediënten, korte keten, authentieke verhalen, persoonlijke samenwerking en vooral de klantentevredenheid in een familiale werkomgeving.

Kortom … Proef. Beleef. Herinner.

Bekijk alvast enkele sfeerbeelden op ons youtubekanaal van Bon Goesta en krijg alvast ‘goesting’ naar meer!

Dit vertellen

Onze klanten

Graag wil ik jullie bedanken voor zondag. Het eten van jullie foodsharingmenu ‘Giro d’Italia’ en de service waren van topkwaliteit. Jullie bijdrage tot het slagen van ons feest is niet gering, nogmaals bedankt. Wij prijzen “Bon Goesta” zeker aan bij eenieder die ons horen wil!

Nathalie

Bedankt voor de mooie namiddag! We hebben er enorm van genoten! Deze giro bracht ons weer helemaal terug bij onze herinneringen aan onze fantastische reis in Italië: lekker eten, gezellige sfeer, lieve mensen, lekkere wijn, … zalig!

Lore en Frederik

We willen jullie nogmaals bedanken voor er een fantastische huwelijksavond van te maken, het was een plezier om met jullie samen te werken. De vele spontane positieve reacties van de gasten tijdens het feest en nadien deden eveneens deugd. We hopen jullie in de toekomst nog te mogen ontmoeten bij één of andere gelegenheid.

Katrien & Frédéric

Een originele broodjeslunch met heerlijke slaatjes en soep bij ... een perfecte afsluiter voor onze netwerkochtend! Voor herhaling vatbaar! Dank je wel.

Fortis, Gent

Een walking dinner om u tegen te zeggen! De verwachtingen waren hoog en werden meer dan ingelost. Van begin tot einde heerlijke verfijnde gerechten ... een ontdekking van smaken.

Marc Vercammen uit Zele

Het open deur moment viel bij BP in de smaak dankzij jullie lekkere catering en piekfijne regelingen vooraf, tijdens tot zelfs na het event. Jullie zijn professioneel en aangenaam om mee samen te werken. Jullie dachten mee met ons concept, brachten goede ideeën aan en hakten ook mee de knopen door. Alles is goed verlopen en er waren geen verrassingen. So share our happiness, success with your clients & good luck further with your business!

BP

Lees hier het laatste

Nieuws