fbpx
 
Bon Goesta / Kaart Sint-Maurus-Hoeve brasserie

LAAT JULLIE VERRASSEN!

CORONA-UPDATE MEI 2021

  • Door de gestelde coronamaatregelen is vanaf vrijdag 14 mei 2021 enkel het terras van onze Sint-Maurus-Hoeve open bij goed weer om iets te komen drinken (met een bordje tapas, ijsjes, taart). Aangezien we door de overheidsmaatregelen afhankelijk zijn van de weersomstandigheden is het voor ons praktisch niet mogelijk om gerechten op de kaart te zetten.
  • We openen ons terras bij goed weer op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14uur. 
  • Wenst u bij goed weer te komen eten met een groep van meer dan 20 personen dan reserveren we graag uw plaats en maken we het menu op samen met  u (rekening houdend met coronamaatregelen waarbij u met max. 4 personen per tafel mag plaatsnemen, of meer indien eigen gezin).  Bel ons op om af te spreken: 0485 57 92 92.

 

Hieronder alvast een voorproefje bij een hopelijk snelle heropening van de restaurants …

Laat jullie wekelijks verrassen door onze seizoensgebonden suggesties en dagschotels van onze chefs!

Steeds gerechtjes met vlees, vis of vegetarisch op de kaart!

Starters om te delen ... sharing is caring

  • Portie gemarineerde olijven
  • Portie salami en kaasblokjes met Tierenteynmosterd
  • Bruschetta pomodore
  • Charcuterie van topkwaliteit vers afgesneden van de Berkel
  • Huisgemaakte fishsticks met verse tartaar
  • Inktvisringen met verse tartaar
  • Frietmandje met verschillende warme hapjes
  • Nachos met twee dipsausjes

Gerechten

  • Ambachtelijke garnaalkroket – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks)
  • Ambachtelijke kaaskroket (Belly Hinkelspel) – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks)
  • Duo ambachtelijke kroketten – seizoensslaatje (1x kaas – 1x garnaal)
  • Trio kroket – seizoensslaatje (kaas – L’Arogante – garnaal)
  • Supplement frietjes en mayonaise (enkel mogelijk bij kroketten)
  • Stoverij van varkenswangetjes – seizoensslaatje – frietjes
  • Spaghetti bolognaise (tomaat – gehakt – paprika)
  • Zucchini parmigiana (vegetarische ovenschotel met courgette – tomaat – mozzarella)
  • Balletjes in tomatensaus met frietjes en seizoensslaatje

Suggesties

  • Zie bord in onze brasserie

Dagschotel

  • Te verkrijgen op donderdag- en vrijdagmiddag – 17,50€ (hoofdgerecht en koffie of thee)

Voor de kinderen

  • Ambachtelijke garnaalkroket – seizoensslaatje – frietjes (1 stuk)
  • Ambachtelijke kaaskroket (Belly Hinkelspel)  – seizoensslaatje – frietjes (1 stuk)
  • Balletjes in tomatensaus met frietjes en seizoensslaatje
  • Spaghetti bolognaise (tomaat – gehakt – paprika)

Desserts

  • Citroenmousse – crème van citrus – citruscrumble
  • Brownie donkere chocolade – citrusroom – ambachtelijk vanille ijs
  • Pannenkoeken (2 stuks) met suiker en boter
  • Taart van de dag – coulis van rode vruchten
  • Dame Blanche “Klassiek”

Reserveer nu uw tafel!

Reservatie voor plaatsen op het terras is niet mogelijk. 

Wenst u bij goed weer te komen eten met een groep van meer dan 10 personen dan reserveer we graag uw plaats (rekening houdend met coronamaatregelen waarbij u met max. 4 personen per tafel mag plaatsnemen).

Wanneer we bij versoepeling van de coronamaatregelen onze brasserie binnen terug mogen heropenen zal online reserveren opnieuw mogelijk zijn.

Dank voor uw begrip.