fbpx
 
Bon Goesta / Kaart Sint-Maurus-Hoeve brasserie

LAAT JULLIE VERRASSEN!

Laat jullie wekelijks verrassen door onze seizoensgebonden suggesties en dagschotels van onze chefs!

Steeds gerechtjes met vlees, vis of vegetarisch op de kaart!

Starters om te delen ... sharing is caring

  • Portie gemarineerde olijven
  • Portie salami en kaasblokjes met Tierenteynmosterd
  • Bruschetta pomodore
  • Charcuterie van topkwaliteit vers afgesneden van de Berkel
  • Huisgemaakte fishsticks met verse tartaar
  • Inktvisringen met verse tartaar
  • Frietmandje met verschillende warme hapjes
  • Nachos met twee dipsausjes

Gerechten

  • Ambachtelijke garnaalkroket – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks)
  • Ambachtelijke kaaskroket (Belly Hinkelspel) – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks)
  • Duo ambachtelijke kroketten – seizoensslaatje (1x kaas – 1x garnaal)
  • Trio kroket – seizoensslaatje (kaas – L’Arogante – garnaal)
  • Supplement frietjes en mayonaise (enkel mogelijk bij kroketten)
  • Stoverij van varkenswangetjes – seizoensslaatje – frietjes
  • Spaghetti bolognaise (tomaat – gehakt – paprika)
  • Zucchini parmigiana (vegetarische ovenschotel met courgette – tomaat – mozzarella)
  • Balletjes in tomatensaus met frietjes en seizoensslaatje

Suggesties

  • Zie bord in onze brasserie

Dagschotel

  • Te verkrijgen op donderdag- en vrijdagmiddag – 17,50€ (hoofdgerecht en koffie of thee)

Voor de kinderen

  • Ambachtelijke garnaalkroket – seizoensslaatje – frietjes (1 stuk)
  • Ambachtelijke kaaskroket (Belly Hinkelspel)  – seizoensslaatje – frietjes (1 stuk)
  • Balletjes in tomatensaus met frietjes en seizoensslaatje
  • Spaghetti bolognaise (tomaat – gehakt – paprika)

Desserts

  • Citroenmousse – crème van citrus – citruscrumble
  • Brownie donkere chocolade – citrusroom – ambachtelijk vanille ijs
  • Pannenkoeken (2 stuks) met suiker en boter
  • Taart van de dag – coulis van rode vruchten
  • Dame Blanche “Klassiek”

Reserveer nu uw tafel!