Ons aanbod
Zin om te genieten van een heerlijk aperitief? Dan is onze huisgemaakte aperobox iets voor jullie! Steeds een uitgebreid seizoensgebonden aanbod van de chef met hierbij een selectie van 8 à 12 soorten.
Nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje …
crostini’s (homemade toastjes), twee tapenades van de chef (bijv. tomaat, groene olijf, pesto rucola-walnoot, …), Hinkelspelkaas jong, lokale vleesselectie van Noyen met Tierenteynmosterd en chutney (Min. 3 soorten, bijv. boerehesp, Vlaamse coppa, venkelworst ‘Van Eyck’, frikandon, Gentse kop, ….), gemarineerde olijven, tomaatbrunoise (assortiment van verschillende vollegrond tomaten), buffelmozzarella, hummus, boterham met gekapt en pickels, guacamole met nachos, meloenslaatje – zwarte peper – munt, slaatje Griekse pasta – gerookte omegabaars – groene asperges – verse kruidendressing, aardappelslaatje – appel – witte pens – rode kool – azijn, quiche – mosterdspek – prei – rode ui, handgerolde couscous – radijs – lente ui – gerijpte geitenkaas, ….
Aperobox als aperitief
Aperobox als maaltijd
Bestelling mogelijk vanaf minimum 25 boxen. Grotere bestellingen kunnen we tevens anders verpakken, bijv. in buffetvorm in kommen en schalen. Contacteer ons voor meer informatie.
Een heerlijk menu bestaande uit:
Prijs
Voor de kinderen maken we een kidsbox bestaande uit 3 hapjes, hoofdgerecht en dessertje: 21,50€ per kind
Een heerlijk pastabuffet met 2 of 3 soorten pasta en sauzen alsook gemalen en geraspte kaas.
Hoe klaarmaken?
Sauzen zijn gevacumeerd en kan u gemakkelijk opwarmen in een kookpot of steamer, of uit de zak doen en in de pan opwarmen. De pasta is reeds voorgekookt en dient nog slechts 30 seconden in kokend water te gaan om beetgaar en warm te zijn.
Sommige sauzen zijn seizoensgebonden en dus niet steeds verkrijgbaar. U kiest zelf welke 2 of 3 sauzen u wenst.
Mits meerprijs zijn wegwerppastabekers en bestek, of porselein en bestek mogelijk. Zo heeft u geen afwas!
Welke sauzen?
Sauzen met supplement
Prijs
Over de jaren heen door te werken voor verschillende chefs zoals Roger Van Damme, Sergio Herman, … verzamelden we de nodige ervaring en de beste recepten voor onze desserts.
Aanbod
Ons artisanaal dessertbuffet is heel uitgebreid en gevarieerd en bestaat uit, bijv.
Bovenstaand aanbod is louter indicatief en seizoensgebonden. Hoe groter de groep hoe ruimer het aanbod van de chef. Alle desserts zijn artisanaal of in samenwerking met lokale partners die alles in huis maken.
Prijs
Desserts zitten in kommen en schalen die u direct op uw tafel kan plaatsen. Steeds een seizoensgebonden assortiment van de chef.
Bestellingen voor minder dan 50 personen rekenen we een waarborg van 50€ voor het materiaal. Bestellingen voor meer dan 50 personen rekenen we een waarborg van 100€ voor het materiaal.