fbpx
 

Party @home

Bon Goesta … feestje thuis!

Feestje bij jullie thuis maar geen zin om zelf te koken?  Gaat u zelf de gerechten opwarmen en serveren? 

Dan helpt Bon Goesta u graag verder!  Zelfs het bijhuren van porselein, bestek, receptietafels, … is mogelijk.

Al onze gerechten worden as usual bereid met kraakverse lokale ingrediënten en heel veel liefde.

Ons aanbod

  • Aperobox
  • BBQ
  • Pasta party
  • Dessertbuffet
  • Op maat
BBQ bij u thuis

WAT TE ETEN?

BON GOESTA APEROBOX

Zin om te genieten van een heerlijk aperitief?  Dan is onze huisgemaakte aperobox iets voor jullie!  Steeds een uitgebreid seizoensgebonden aanbod van de chef met hierbij een selectie van 8 à 12 soorten.

Nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje …

crostini’s (homemade toastjes), twee tapenades van de chef (bijv. tomaat, groene olijf, pesto rucola-walnoot, …), Hinkelspelkaas jong, lokale vleesselectie van Noyen met Tierenteynmosterd en chutney (Min. 3 soorten, bijv. boerehesp, Vlaamse coppa, venkelworst ‘Van Eyck’, frikandon, Gentse kop, ….), gemarineerde olijven, tomaatbrunoise (assortiment van verschillende vollegrond tomaten), buffelmozzarella, hummus, boterham met gekapt en pickels, guacamole met nachos, meloenslaatje – zwarte peper – munt, slaatje Griekse pasta – gerookte omegabaars – groene asperges – verse kruidendressing, aardappelslaatje – appel – witte pens – rode kool – azijn, quiche – mosterdspek – prei – rode ui, handgerolde couscous – radijs – lente ui – gerijpte geitenkaas, ….

Aperobox als aperitief

  • Portie klein – ideaal voor bij uw aperitief:
    • €30/box voor 2 personen
    • €42,50/box voor 2 personen inclusief fles prosecco
    • €42,50/box voor 2 personen inclusief 4 flesjes bier, nl. Export pils 13, L’arogante Sessions, Westmalle dubbel en Beeks Schepperke.

Aperobox als maaltijd

  • Portie groot – als volwaardige maaltijd voor 2 personen: €60/box

BBQ “BON GOESTA STYLE”

Sta je zelf graag achter de barbecue maar geen zin om marinades en salades te maken?  Bestel dan bij Bon Goesta een heerlijk huisgemaakt barbecuepakket met vlees, vis, veggie, marinades en/of originele salades.   Jullie barbecue wordt gegarandeerd een lekker succes!

Steeds een seizoensgebonden aanbod van de chef.  BBQ pakket mogelijk vanaf  minimum 2 personen.

BBQ-pakket Vonk 'n roll

  • Assortiment vlees (350 gram), nl. merguez, hoevekip gemarineerd op z’n Italiaans, brochette van pens van Noyen en gemarineerd spek
  • Salades:
    • Gepofte zoete aardappel – huisgemaakte kruidenlookboter
    • Geroosterde maïskolf
    • 5 huisgemaakte koude slaatjes volgens inspiratie van de chef, bijv. tabouleh met frisse kruiden, aardappelsalade – rode ui – platte peterselie – zure room, gegrilde groene asperges – amandel, gegrilde courgette – feta – waterkers, koolsla “Bon Goesta-style”, …
  • 4 huisgemaakte sausjes: nl. chimichurri, groene kruidenmayonaise, pittige tomatendip “Bon Goesta style” en smokey BBQ saus
  • Prijs: 35€ per persoon

Extra's in aanvulling op BBQ

  • Rib-eye (200 gram per persoon) : +9,50€ per persoon
  • Gemarineerde gamba’s (3 per persoon): + 7,50 per persoon
  • Gevulde portobello – blauwe kaas – notenmengeling: + 6,50€ per persoon
  • Microgroenten van Pacha Greens uit Desteldonk: + 6,00€ voor 150 gram

Salades Vonk 'n roll

  • Salades:
    • Gepofte zoete aardappel – huisgemaakte kruidenlookboter
    • Geroosterde maïskolf
    • 5 huisgemaakte koude slaatjes volgens inspiratie van de chef, bijv. tabouleh met frisse kruiden, aardappelsalade – rode ui – platte peterselie – zure room, gegrilde groene asperges – amandel, gegrilde courgette – feta – waterkers, koolsla “Bon Goesta-style”, …
  • 4 huisgemaakte sausjes: nl. chimichurri, groene kruidenmayonaise, pittige tomatendip “Bon Goesta style” en smokey BBQ saus
  • Prijs: 20€ per persoon

PASTA PARTY

Een heerlijk pastabuffet met 2 of 3 soorten pasta en sauzen alsook gemalen en geraspte kaas.

Hoe klaarmaken?

 

Sauzen zijn gevacumeerd en kan u gemakkelijk opwarmen in een kookpot of steamer, of uit de zak doen en in de pan opwarmen.  De pasta is reeds voorgekookt en dient nog slechts 30 seconden in kokend water te gaan om beetgaar en warm te zijn.

Sommige sauzen zijn seizoensgebonden en dus niet steeds verkrijgbaar.  U kiest zelf welke 2 of 3 sauzen u wenst.

Mits meerprijs zijn wegwerppastabekers en bestek, of porselein en bestek mogelijk.  Zo heeft u geen afwas!

Welke sauzen?

  • Bolognaisesaus: verse tomatensaus, gehakt, paprika, ajuin
  • Quattro formaggi: saus met gorgonzola, provolone, mascarpone en parmezaan
  • Pesto: verse pesto, met basilicum, rucola, pijnboompitten, olijfolie, look
  • Caponata: Siciliaanse saus met aubergine, paprika, olijven, ansjovis en tomaat
  • Al pomodoro: klassieke tomatensaus met basilicum
  • Pollo e gorgonzola: geroosterde kip, gorgonzola, witte wijn, room
  • Primavera: Paprika, courgette, rode ui, tijm, chili
  • Funghi e porri: champignons, prei, knoflook, bieslook
  • Avellinesi: paprika, gerookte zalm, witte wijn, kruiden
  • Alla puttanesca: ansjovis, look, kappertjes, olijven, tomaat
  • All’arrabbiata: tomaat, chili, look
  • Rigate piccanti: olijven, chili, zongedroogde tomaat, gehakt, sjalot
  • All’amatriciana: kerstomaatjes, pancetta, witte wijn, pecorino
  • Alla boscaiola: ham, champignons, tomaat, room
  • Carciofi e pomodori secchi: artisjok, zongedroogde tomaat, pancetta, witte wijn, room

Sauzen met supplement

  • Gamberi e brandy: Venetiaanse saus met garnalen, walnoten, kerstomaat en cognac
  • Asparagi, piselli e funghi: erwtjes, groene asperges, champignons, prei, pecorino

Prijs

  • Vanaf 10 volwassenen (2 soorten sauzen): 15€
  • Vanaf 25 volwassenen (3 soorten sauzen): 14€
  • Vanaf 50 volwassenen (3 soorten sauzen): 13€

DESSERTBUFFET

Over de jaren heen door te werken voor verschillende chefs zoals Roger Van Damme, Sergio Herman, … verzamelden we de nodige ervaring en de beste recepten voor onze desserts.

Aanbod

 

Ons artisanaal dessertbuffet is heel uitgebreid en gevarieerd en bestaat uit, bijv.

  • mousse van donkere chocolade en gold chocolade van Callebaut
  • rijstpap met saffraandraadjes en vanillestokken uit Madagascar
  • tiramisu
  • seizoensfruit met vanille-ijs
  • citroenmousse met crème van citrus met citruscrumble
  • aardbeimousse met pistachecrème
  • speculoosmousse
  • panna cotta (bijv. met witte chocolade en cuberdon, cappuccino, …)
  • macaron (bijv. chocolade, aardbei, pistache, …)
  • assortiment koffiebegeleiders, bijv. madeleine, chocoladechipkoekjes, amandelkoekjes, …
  • chocoladegebak met mascarpone en seizoensfruit
  • witte chocoladetaart met mascarpone
  • verschillende bereidingen van hazelnoot
  • appelcrumble
  • zachte chocoladetaart met pecannoten
  • bretoens zanddeeg met witte chocolademousse en coulis van passievrucht
  • assortiment snoepjes (bijv. Gentse neuzekes, …)
  • vanille-ijs (lente / zomer)

Bovenstaand aanbod is louter indicatief en seizoensgebonden.  Hoe groter de groep hoe ruimer het aanbod van de chef.  Alle desserts zijn artisanaal of in samenwerking met lokale partners die alles in huis maken.

Prijs

  • Vanaf 10 volwassenen (6 dessertglaasjes per persoon – in glas of wegwerp): 14€
  • Vanaf 50 volwassenen (min. 7 soorten dessert): 14€
  • Vanaf 75 volwassenen (min. 9 soorten dessert): 13€
  • Vanaf 100 volwassenen (min. 10 soorten dessert): 12,50€

Desserts zitten in kommen en schalen die u direct op uw tafel kan plaatsen.  Steeds een seizoensgebonden assortiment van de chef.

Bestellingen voor minder dan 50 personen rekenen we een waarborg van 50€ voor het materiaal.  Bestellingen voor meer dan 50 personen rekenen we een waarborg van 100€ voor het materiaal.

Meer info? Bestellen?

Maak van uw event of feest een succes!