fbpx
 

Party @home

Bon Goesta … feestje thuis!

Feestje bij jullie thuis maar geen zin om zelf te koken?  Gaat u zelf de gerechten opwarmen en serveren? 

Dan helpt Bon Goesta u graag verder!  Zelfs het bijhuren van porselein, bestek, receptietafels, … is mogelijk.

Al onze gerechten worden as usual bereid met kraakverse lokale ingrediënten en heel veel liefde.

Ons aanbod

  • Aperobox
  • Menu
  • Pasta party
  • Dessertbuffet
  • Op maat
BBQ bij u thuis

WAT TE ETEN?

BON GOESTA APEROBOX

Zin om te genieten van een heerlijk aperitief?  Dan is onze huisgemaakte aperobox iets voor jullie!  Steeds een uitgebreid seizoensgebonden aanbod van de chef met hierbij een selectie van 8 à 12 soorten.

Nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje …

crostini’s (homemade toastjes), twee tapenades van de chef (bijv. tomaat, groene olijf, pesto rucola-walnoot, …), Hinkelspelkaas jong, lokale vleesselectie van Noyen met Tierenteynmosterd en chutney (Min. 3 soorten, bijv. boerehesp, Vlaamse coppa, venkelworst ‘Van Eyck’, frikandon, Gentse kop, ….), gemarineerde olijven, tomaatbrunoise (assortiment van verschillende vollegrond tomaten), buffelmozzarella, hummus, boterham met gekapt en pickels, guacamole met nachos, meloenslaatje – zwarte peper – munt, slaatje Griekse pasta – gerookte omegabaars – groene asperges – verse kruidendressing, aardappelslaatje – appel – witte pens – rode kool – azijn, quiche – mosterdspek – prei – rode ui, handgerolde couscous – radijs – lente ui – gerijpte geitenkaas, ….

Aperobox als aperitief

  • Portie klein – ideaal voor bij uw aperitief:
    • €30/box voor 2 personen

Aperobox als maaltijd

  • Portie groot – als volwaardige maaltijd voor 2 personen: €60/box

 

Grotere bestellingen kunnen we anders verpakken, bijv. in buffetvorm in kommen en schalen.  Contacteer ons voor meer informatie.

MENU

Een heerlijk menu bestaande uit:

  • bites to share (aperitief en voorgerecht in één)
    • zie voorbeeld bij de aperobox (te presenteren in kommen of schalen, kan mee gehuurd worden)
  • hoofdgerecht
    • samen te bepalen, op basis van seizoensgebonden aanbod, bijv.
      • Tagliata di manzo (rund) – rucola – zongedroogde tomaten – duindistelzwam – parmezaan – rozemarijnpatatjes
      • Gevulde portobello – kikkererwt – blauwe kaas – verse kruiden – zomers slaatje
      • Goudbrasemfilet – saffraanaardappelen – zuiderse groenten – venkel – noilly prat sausje
      • Schelvisfilet – Griekste pasta – snijboon – zwarte olijf – tapenade van tomaat met noten
      • Verse linguini – gravad laks van zalm – shitaké-tuinboon-rode ui – mascarpone-dille saus
      • Groentenlasagne met mozzarella – tomaat-champignon-spinazie
      • Frisse quinoa salade – gebakken Haloumi – verse kruiden mayonaise
      • Picanha (rund) – Zuiderse groenten – tomaat – krielpatatjes – sjalot – pied de boeuf saus
      • Zeebaarsfilet – venkel, tomaat, lenteui – ratte aardappel – saus puntpaprika
  • dessert

 

Prijs

  • Prijs per persoon: 35€

Voor de kinderen maken we een kidsbox bestaande uit 3 hapjes, hoofdgerecht en dessertje: 21,50€ per kind

PASTA PARTY

Een heerlijk pastabuffet met 2 of 3 soorten pasta en sauzen alsook gemalen en geraspte kaas.

Hoe klaarmaken?

 

Sauzen zijn gevacumeerd en kan u gemakkelijk opwarmen in een kookpot of steamer, of uit de zak doen en in de pan opwarmen.  De pasta is reeds voorgekookt en dient nog slechts 30 seconden in kokend water te gaan om beetgaar en warm te zijn.

Sommige sauzen zijn seizoensgebonden en dus niet steeds verkrijgbaar.  U kiest zelf welke 2 of 3 sauzen u wenst.

Mits meerprijs zijn wegwerppastabekers en bestek, of porselein en bestek mogelijk.  Zo heeft u geen afwas!

Welke sauzen?

  • Bolognaisesaus: verse tomatensaus, gehakt, paprika, ajuin
  • Quattro formaggi: saus met gorgonzola, provolone, mascarpone en parmezaan
  • Pesto: verse pesto, met basilicum, rucola, pijnboompitten, olijfolie, look
  • Caponata: Siciliaanse saus met aubergine, paprika, olijven, ansjovis en tomaat
  • Al pomodoro: klassieke tomatensaus met basilicum
  • Pollo e gorgonzola: geroosterde kip, gorgonzola, witte wijn, room
  • Primavera: Paprika, courgette, rode ui, tijm, chili
  • Funghi e porri: champignons, prei, knoflook, bieslook
  • Avellinesi: paprika, gerookte zalm, witte wijn, kruiden
  • Alla puttanesca: ansjovis, look, kappertjes, olijven, tomaat
  • All’arrabbiata: tomaat, chili, look
  • Rigate piccanti: olijven, chili, zongedroogde tomaat, gehakt, sjalot
  • All’amatriciana: kerstomaatjes, pancetta, witte wijn, pecorino
  • Alla boscaiola: ham, champignons, tomaat, room
  • Carciofi e pomodori secchi: artisjok, zongedroogde tomaat, pancetta, witte wijn, room

Sauzen met supplement

  • Gamberi e brandy: Venetiaanse saus met garnalen, walnoten, kerstomaat en cognac
  • Asparagi, piselli e funghi: erwtjes, groene asperges, champignons, prei, pecorino

Prijs

  • Vanaf 10 volwassenen (2 soorten sauzen): 15€
  • Vanaf 25 volwassenen (3 soorten sauzen): 14€
  • Vanaf 50 volwassenen (3 soorten sauzen): 13€

DESSERTBUFFET

Over de jaren heen door te werken voor verschillende chefs zoals Roger Van Damme, Sergio Herman, … verzamelden we de nodige ervaring en de beste recepten voor onze desserts.

Aanbod

 

Ons artisanaal dessertbuffet is heel uitgebreid en gevarieerd en bestaat uit, bijv.

  • mousse van donkere chocolade en gold chocolade van Callebaut
  • rijstpap met saffraandraadjes en vanillestokken uit Madagascar
  • tiramisu
  • seizoensfruit met vanille-ijs
  • citroenmousse met crème van citrus met citruscrumble
  • aardbeimousse met pistachecrème
  • speculoosmousse
  • panna cotta (bijv. met witte chocolade en cuberdon, cappuccino, …)
  • macaron (bijv. chocolade, aardbei, pistache, …)
  • assortiment koffiebegeleiders, bijv. madeleine, chocoladechipkoekjes, amandelkoekjes, …
  • chocoladegebak met mascarpone en seizoensfruit
  • witte chocoladetaart met mascarpone
  • verschillende bereidingen van hazelnoot
  • appelcrumble
  • zachte chocoladetaart met pecannoten
  • bretoens zanddeeg met witte chocolademousse en coulis van passievrucht
  • assortiment snoepjes (bijv. Gentse neuzekes, …)
  • vanille-ijs (lente / zomer)

Bovenstaand aanbod is louter indicatief en seizoensgebonden.  Hoe groter de groep hoe ruimer het aanbod van de chef.  Alle desserts zijn artisanaal of in samenwerking met lokale partners die alles in huis maken.

Prijs

  • Vanaf 10 volwassenen (6 dessertglaasjes per persoon – in glas of wegwerp): 14€
  • Vanaf 50 volwassenen (min. 7 soorten dessert): 14€
  • Vanaf 75 volwassenen (min. 9 soorten dessert): 13€
  • Vanaf 100 volwassenen (min. 10 soorten dessert): 12,50€

Desserts zitten in kommen en schalen die u direct op uw tafel kan plaatsen.  Steeds een seizoensgebonden assortiment van de chef.

Bestellingen voor minder dan 50 personen rekenen we een waarborg van 50€ voor het materiaal.  Bestellingen voor meer dan 50 personen rekenen we een waarborg van 100€ voor het materiaal.

Meer info? Bestellen?

Maak van uw event of feest een succes!