Laat jullie wekelijks verrassen door het seizoensgebonden aanbod van onze chefs!
Steeds gerechtjes met vlees, vis of vegetarisch op de kaart!
Aperitief
- Aperobord “Bon Goesta” (per 2 personen) – Wekelijks variërend aanbod van de chef, bijv. crostini, tapenades, kaas, charcuterie, tomatenbrunoise, chutney, guacamole met nachos, slaatjes, … – 25,00€
Ambachtelijke kroketten
- Ambachtelijke garnaalkroket – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks) – 16,50 €/19,50 €
- Ambachtelijke kaaskroket (Belly Hinkelspel) – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks) – 12,50 €/16,50 €
- Ambachtelijke L’Arogantekroket – seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks) (bierkroket van varkenswangen) – 14,50 €/18,50 €
- Trio kroket – seizoensslaatje (kaas – L’Arogante – garnaal) – 18,50 €
- Supplement rozemarijnpatatjes en mayonaise (enkel mogelijk bij kroketten) – 3,50€
Suggesties
- Tomaatselectie – buffelmozzarella – rucola – pesto – focaccia – 19,50€
- Vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnmayonaise) – kapper – parmezaan -microgroenten van “Pacha Greens” uit Desteldonk – 19,50€
- Maatjes (3 stuks) – boontjes met appel en ui – aardappelslaatje – 14,50€
- Geroosterde gemarineerde gambas – rucolaslaatje – rozemarijnpatatjes- 21,50€
- Rib-eye – zuiderse groenten – groene asperge – rozemarijnpatatjes – béarnaisse – 24,50€
- Kabeljauwhaasje – linguine – gele en groene courgette – snoeptomaat – verse kruidenmascarpone – 21,50€
Desserts
- Citroenmousse – crème van citrus – citruscrumble – 8,00€
- Brownie donkere chocolade – citrusroom – ambachtelijk vanille ijs ‘De Ijsster’ – 8,50€
- Dame Blanche “Klassiek” – 8,00€
- Taart van de dag – coulis van rode vruchten – 6,00€