fbpx
 
Bon Goesta / Restaurant MUB’ART / Kaart Mub’art

LAAT U VERRASSEN!

Laat jullie wekelijks verrassen door het seizoensgebonden aanbod van onze chefs!

Steeds gerechtjes met vlees, vis of vegetarisch op de kaart!

Aperitief

  • Portie huisgemarineerde olijven – 4,00 €
  • Sneetjes ambachtelijke fuetsalami, kaasblokjes met Tierteynmosterd, augurkjes en zilveruitjes – 9,00 €

Ambachtelijke kroketten

  • Ambachtelijke garnaalkroket, seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks) – 16,50 €/19,50 €
  • Ambachtelijke kaaskroket (Belly Hinkelspel), seizoensslaatje (2stuks / 3 stuks) – 12,50 €/16,50 €
  • Seizoenssoep met brood en boter – 6,50 €
  • Trio kroket, seizoensslaatje (één kaas – twee garnaal) – 18,50 €
  • Supplement rozemarijnpatatjes of frietjes en mayonaise (enkel mogelijk bij kroketten) – 3,50€

Suggesties

  • Belgische klassieker ‘steak tartaar’, seizoensslaatje, frietjes/rozemarijnpatatjes– 21,50€
  • Lamsnavarin met rozemarijnpatatjes – 24,50 €
  • Kalfniertjes, sherry graanmosterdsausje, mergpijpje, krielpatatjes-mostersla – 24,50 €
  • Bouillabaisse Noordzee vis, groentjes, rouille, aardappel – 25,50 €
  • Stoofpotje rund, groenten, seizoensslaatje, frietjes/rozemarijnpatatjes, mayonaise – 21,50 €
  • Vegetarische suggestie van de chef (vraag aan onze ober) – 19,50 €
  • Suggestie van de chef (vraag aan onze ober)

Desserts

  • Speculoosmousse, crumble van rozemarijncake  – 8,00€
  • Moelleux van donkere chocolade, coulis rode vrucht, ambachtelijk vanille ijs ‘De Ijsster’ – 9,00€
  • Dame Blanche “Klassiek” – 8,00€
  • Taart van de dag, coulis van rode vruchten – 6,00€

Reserveer nu uw tafel!