fbpx

Een prachtige feestzaal voor jullie huwelijksfeest

Zijn jij en je partner sinds kort verloofd?  Op zoek naar een authentieke locatie?  Laat jullie dan zeker verrassen door onze Sint-Maurus-Hoeve … vol landelijk karakter te midden van de velden in Lievegem nabij Gent.  Onze hoeve is charmevol en rustiek en vol sfeer.  Mooie grote tuin en terras voor- en achteraan de hoeve, 3 grote zalen en een leuke mezzanine.

Klassieke menu’s in seating dinner, leuke foodstandjes met verschillende gerechten, (uitgebreide) recepties of walking dinner met rondgaande bediening van de gerechten, street food gerechtjes van onze foodtrucks, foodsharing menu’s zoals “Grootmoeders keuken met oma’s servies en familierecepten” of onze “Giro d’Italia” … heel wat unieke concepten om uit te kiezen voor jullie feest.

De totaalorganisatie van uw feest op één locatie: unieke zalen, heerlijke catering, decoratie, … .  Heel wat mogelijkheden om uit te kiezen.  Maak een afspraak om te komen kijken naar de Sint-Maurus-Hoeve, of bel ons op voor meer informatie.

Bekijk hier onze prachtige locatie in actie!

Bekijk hier hoe wij een totaalconcept/verhaal tot leven brengen. We brengen mensen samen en creëren unieke momenten. We delen onze passie voor ambachtelijke gerechten, onze samenwerking met lokale leveranciers en dit alles vanuit een persoonlijk en familiaal kader. Proef. Beleef. Herinner.

Onze Sint-Maurus-Hoeve is de trotse houder van het kwaliteitslabel:

house of weddings kwaliteitslabel Sint-Maurus-Hoeve
Maak van uw event een succes!