fbpx
 

Brasserie Sint-Maurus-Hoeve in het landelijke Lievegem

Brasserie Sint-Maurus-hoeve

Onze Sint-Maurus-Hoeve is gelegen in het landelijke Beke, Lievegem. Wenst u te komen eten met een groep van meer dan 20 personen dan reserveren we graag uw plaats en maken we het menu op samen met  u.  Bel ons op om af te spreken: 09 335 27 77.

Genieten van onze heerlijke gerechten, aperoboxen, ontbijtboxen, foodboxen, …? Bestel dan onze afhaalgerechten / take-away en kom deze afhalen! Meer informatie.

De verschillende lockdowns door COVID-19 hebben een heel moeilijke periode teweeggebracht voor alle horeca- en eventmedewerkers.  Heel wat medewerkers zijn hierdoor op zoek gegaan naar ander werk en kwamen vaak terecht in andere sectoren.  Dit heeft jammer genoeg ook invloed gehad op ons team waarbij we heel wat vaste medewerkers verloren zijn.

Hierdoor hebben we de keuze gemaakt om de brasserie momenteel niet te heropenen en met ons huidig team verder te focussen op de feesten die doorgaan in onze Sint-Maurus-Hoeve en deze tot in de puntjes te kunnen verzorgen. 

Eens ons team verder is uitgebreid en er klaar voor is kunnen we onze brasserie ook terug openen.  We hopen alvast dat dit heel spoedig zal zijn!

Dank je wel voor jullie begrip en steun in deze bewogen periode.

Kom genieten …

TAKE-AWAY

Lees meer

FEESTEN

Lees meer

Contact

Adres

Brasserie Sint-Maurus-Hoeve
Rapenburg 1
9930 Lievegem

oud adres: Bosstraat 1
9930 Zomergem

Telefoon

09 335 27 77

E-mail

sintmaurushoeve@bongoesta.be

Openingsuren en -dagen

Brasserie enkel open op aanvraag vanaf 20personen

Maak van uw event of feest een unieke beleving!