Eventlocatie Sint-Mauruskerk in het landelijke Lievegem

Sint-Mauruskerk: dé feestlocatie voor jullie trouwfeest

Een unieke locatie met een authentiek karakter en mysterieuze sfeer voor jullie huwelijksfeest? Dan is de Sint-Mauruskerk vast iets voor jullie …

Met haar hoge booggewelven, prachtige glas-in-lood-ramen en originele zwart-wit geruite vloer is de imposante Sint-Mauruskerk de perfecte setting voor een magisch en spectaculair feest. Stel jullie voor wat de juiste belichting en tot in de puntjes verzorgde aankleding in dit decor van meer dan 400m² kunnen doen…

Niet enkel de omgeving is adembenemend, ook de boodschap achter het gebouw is prachtig.

Want hoewel ze niet voor haar oorspronkelijke doel wordt gebruikt, is de Sint-Mauruskerk op deze manier nog steeds een plek waar mensen worden samengebracht voor een onvergetelijk feest.

Opmerking vanuit Beke Kerk:  Op 31/12/2022 komt er een einde aan het Leaderproject “Herbestemming van de kerk van Beke” en wordt het haalbaarheidsonderzoek afgerond.  Dit heeft tot op vandaag geen resultaat opgeleverd.  De onzekerheid over de toekomst van de kerk maakt bijgevolg planning op termijn momenteel onmogelijk.

Praktische informatie

Met een oppervlakte van meer dan 390m² en een extra ruimte aan het vroegere altaar van ongeveer 60m² beschikken jullie over héél veel ruimte om de perfecte invulling te geven aan jullie huwelijksfeest.

Wensen jullie een combinatie in de kerk te maken? Plaats voor de receptie, seating/walking dinner en plaats voor het dansfeest?

  • Receptie + walking dinner + dansfeest: 500 personen
  • Receptie + seating dinner + dansfeest: 200 personen

Contacteer ons voor meer informatie over deze unieke locatie en onze cateringmogelijkheden.

Meer informatie, een bezoek of een gesprek?

Volle goesting om uw trouwfeest in de Sint-Mauruskerk in Beke (Lievegem, nabij Gent) te laten doorgaan?

Contacteer ons!

    Maak van uw event of feest een unieke beleving!