fbpx
 

Van Eyck tentoonstelling

Van Eyck in Restaurant Mub’art

 

Van 1 februari 2020 t.e.m. 30 april 2020 vindt de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit plaats in het Museum van Schone Kunsten (MSK) in Gent. Wereldwijd zijn er van deze Vlaamse meester slechts een twintigtal werken bewaard, waarvan zeker de helft afreist naar Gent. In het MSK worden ze samengebracht met werk uit het atelier van Van Eyck, kopieën van intussen verdwenen schilderijen en meer dan 100 topstukken uit de late middeleeuwen.

Tijdens deze periode is het museum elke dag geopend, alsook ons restaurant en onze pop-up Van Eyck buiten op onze patio in een aparte tent.

Op zoek naar een leuk adresje om te gaan eten voor of na uw bezoek aan het MSK? Dan is restaurant Mub’art, gelegen onderin het museum, the place to be.

Om de vlotheid in deze drukke periode te garanderen bieden we in ons restaurant ons “Van Eyck-menu” aan waarbij jullie binnen 1u30 bediend zijn. Buiten, naast het restaurant, komt er een grote verwarmde tent waar we verschillende snacks en dranken voorzien. Daar werken we echter zonder reservaties.

 

BEKIJK HIERONDER ONS VAST MENU OF DE KAART VAN DE POP-UP!

MENU VAN EYCK

Lees meer

POP-UP VAN EYCK

Lees meer

Reserveer hier uw tafel!

Contact

Adres

MUB'ART
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent

Telefoon

09/221.44.89

E-mail

mubart@bongoesta.be

Openingsuren en -dagen

Volgende openingsuren:

Pop up Van Eyck (tent)
maandag, vrijdag en zaterdag: 9u30 – 23u00
dinsdag, woensdag, donderdag, zondag: 9u30 – 19u00

Restaurant
Maandag – zondag: 11u30 – 15u00
Tijdens avondnocturnes Van Eyck: 17u30 – 21u00
Op andere momenten: open op aanvraag voor groepen

Maak van uw event of feest een succes!