Culinair plezier op maat!

Diner

Zittend diner

Het is altijd fijn om met vrienden en familie, medewerkers of zakenpartners, ’s avonds de voetjes onder tafel te schuiven en samen te genieten van lekker eten. En Bon Goesta weet wat lekker is. Als cateraar met een hart voor culinair genot weten wij als geen ander heerlijke gerechten op tafel te toveren.

Foodsharing

Maar het hoeft niet altijd ‘op tafel’ te zijn, natuurlijk. Ook voor walking dinners, foodsharingconcepten of foodtrucks op locatie kunt u bij ons terecht. Welke formule u ook kiest, voor u is alleen het beste goed genoeg. Daarom hebben wij een bijzonder ruim, om niet te zeggen eindeloos, aanbod aan gerechten en bijhorende dranken. Bekijk zeker deze foodscharingconcepten: grootmoeders keuken & Giro d’Italia.

Carnivent BBQ-menu

Dit is ons nieuwste concept Carnivent BBQ-menu! Carnivent is een BBQ-event, de naam komt van”carne” wat vlees betekent en event. Tijdens zo’n event serveren wij vlees, vis, salades, desserts… Bekijk zeker het filmpje!

 

Voor Bon Goesta zijn duurzaamheid, ambacht en lokaal heel belangrijke begrippen. Voor het diner die wij jou voorschotelen, is dat niet anders. We serveren jou de meest verse en lekkerste gerechten en dit allemaal in thema, van voorgerecht tot dessert. Dit alles zorgt voor een unieke totaalbeleving.

Vindt u niet wat u zoekt tussen bovenstaande gerechten? Omdat het aanbod zo ruim is, kunnen we hier helaas niet alles opsommen. Neem dus gerust contact met ons op en stel uw vraag. Bon Goesta doet er alles aan om aan uw behoeften te voldoen en u en uw gasten een onvergetelijk diner te bezorgen.

diner catering Bon Goesta
diner catering Bon Goesta
diner catering Bon Goesta
Maak van uw diner een succes!