Culinair plezier op maat!

Receptie

Bon Goesta is uw cateringpartner voor elk evenement. Van seminaries en beursdeelnames, tot opleidingen, bedrijfsevenementen en familiefeesten. Ook voor recepties voor eender welke gelegenheid kan Bon Goesta u de juiste formule en eindeloos veel gerechten aanbieden.

Plant u dus binnenkort bijvoorbeeld een receptie in uw bedrijf, een babyborrel of huwelijksreceptie en wilt u uw gasten verwennen met lekker eten en drinken? Dan is Bon Goesta hier de geknipte cateraar voor.

Ons aanbod is eindeloos: van originele en verfrissende cocktails tot allerlei soorten verwenkoffies. Ook voor het eten zijn er tal van concepten en formules, van foodsharing en walking dinner, tot foodtrucks met verse frietjes of pizza’s.

Om u alvast te inspireren en te doen watertanden sommen we enkele van de vele mogelijkheden op:

  • Uitgebreid assortiment aan hapjes, dips, toastjes, … gepresenteerd op tafel of in de foodtruck waarbij gasten zelf aanschuiven en zichzelf bedienen
  • Receptie ‘Bon Goesta’ (werelds)
  • Italiaanse receptie ‘Aperitivo Italiano’
  • Spaanse receptie ‘Hola Tapas!’
  • Receptie met fingerfoodhapjes of minigerechtjes (in rondgaande bediening)

Had u zelf al een aantal ideeën of een formule in gedachten? Neem dan snel contact met ons op. We stellen alles in het werk om uw wensen te vervullen en zijn ervan overtuigd dat niets onmogelijk is!

Maak van uw receptie een succes!