Een foodtruck bestellen?

Foodtrucks

Bon Goesta / Bon Goesta Catering / Foodtrucks

U organiseert een bedrijfsevent, een beursdeelname of een receptie? Voor al uw evenementen, seminaries of walking dinners en nog veel meer kunt u een beroep doen op de themacatering van Bon Goesta. Als cateringbedrijf met gedegen ervaring zorgen we steeds voor culinair plezier op maat.

Een foodtruck bestellen?

Geef met een Italiaanse Ape of bakfiets net dat ietsje méér aan uw evenement en verwen uw gasten met verrukkelijke foodtruck catering. Bij Bon Goesta kunt u een foodtruck bestellen voor al uw events, van bedrijfsfeesten en beursstanden tot fotoshoot, opendeurdagen, huwelijksfeesten en meer. Het grote voordeel hiervan is dat u onze bakfietsen of foodtrucks op een door u gekozen locatie kunt plaatsen en kunt invullen zoals u dat wilt. Een doorgang van amper 1 tot 1,40 meter is voldoende om onze bakfietsen en foodtrucks op uw locatie te plaatsen!

Bon Goesta heeft een ruim aanbod aan unieke en charmante bakfietsen die elk op hun eigen manier als foodtruck kunnen worden ingezet. Zo hebben we een frietbakfiets voor heerlijke frietjes, een bakfiets met duwkar voor onze mobiele koffiebar en desserts, een bakfiets met smoothies, homemade lemonades en koffiekoeken, en ga zo maar door. Voor elk wat wils!

Daarnaast kunt u één van onze volledig opgeknapte Vespa Ape’s op locatie boeken. Ook deze Italiaanse driewielers kunt u perfect inzetten als foodtruck of originele blikvanger. Bovendien zijn onze Ape’s helemaal ‘reclamevrij’, zodat u geen storende letters, afbeeldingen of woorden op uw foto’s verkrijgt. U kunt de Vespa Ape’s wel laten personaliseren met stickers die u bij ons op maat kunt laten maken.

In ons ruim aanbod vindt u zeker en vast een geschikt concept dat uw feest helemaal afmaakt. Bestel een foodtruck bij ons en entertain uw gasten met deze mooie eyecatcher.

Onze bakfietsen en foodtrucks kunt u enkel boeken met bijhorende catering en/of dranken.

 

Bekijk hier ons aanbod van foodtrucks

Antipastibuffet foodtruck catering Gent Oost-Vlaanderen bedrijfsfeest
Mobiele proseccobar Bon Goesta openingsreceptie
Bestel of huur een foodtruck voor uw evenement!