Culinair plezier op maat!

Grootmoeders keuken

Bon Goesta / Bon Goesta Catering / Grootmoeders keuken

U organiseert een bedrijfsevent, een beursdeelname of een receptie? Voor al uw evenementen, seminaries of walking dinners en nog veel meer kunt u een beroep doen op de themacatering van Bon Goesta. Als cateringbedrijf met gedegen ervaring zorgen we steeds voor culinair plezier op maat.

Eten op grootmoeders wijze: herinneringen à volonté

Sluit even uw ogen en droom met ons mee. Op tafel pronken de porseleinen borden van oma met bloemetjes en gouden randjes met de bijhorende, vintage glazen. Op de achtergrond weerklinkt de oude platenspeler en de geur van heerlijke gerechten op grootmoeders wijze dringt uw neus langzaam binnen. Krijgt u ook al het water in de mond?

Bon Goesta, dat is catering met een hart voor lekker eten, maar ook voor familie en emotie. Samen halen we de oude gerechten van toen terug.

Genieten van catering uit grootmoeders keuken

U herinnert het zich vast nog alsof het gisteren was: de geur van een dampend bord stoemp of witloofrolletjes met hesp op uw bord bij oma aan tafel in uw jonge kinderjaren. Helemaal vers bereid en zoals alleen oma het kan, maar die van ons komt aardig in de buurt. Ook onze typische totjespap en Gentse waterzooi brengen u zonder twijfel in een nostalgische gemoedstoestand. Schuif helemaal ontspannen de voetjes onder tafel en geniet! Als dessert verwennen we u graag met onder meer onze originele vlaai en rijstpap.

Zin om jeugdherinneringen op te halen of iemand te verrassen met dit fantastische concept? Voor een voorstel voor catering op grootmoeders wijze kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Grootmoeders keuken catering
Maak van uw event een succes!