Catering vanuit ons hart!

Eventlocaties

Zijn jullie op zoek naar een unieke eventlocatie?

 

Bekijk dan zeker hieronder enkele mogelijkheden waar wij als cateraar reeds events verzorgden.

Sint-Maurus-Hoeve te Beke (Lievegem, nabij Gent)

 

Gelegen in het landelijke groene dorpje Beke (deelgemeente van Lievegem nabij Gent), langs een wandel- en fietsroute aan De Lieve, bevindt zich omgeven door de velden de eeuwenoude hoeve “Sint-Maurus-Hoeve”.  Doorheen de jaren is de hoeve verbouwd en omgetoverd tot een prachtige feestlocatie.  Kerkvloeren, oude recuperatiestenen, eiken gebinten in de schuur, eiken poort, de grote pilaren aan de oprit, .. herinneren aan de geschiedenis van weleer.

In de Sint-Maurus-Hoeve geniet u van een idyllische setting voor elke feestgelegenheid in een uniek en vooral authentiek kader.

 

Meer informatie over deze feestlocatie?  www.feestzaalsintmaurushoeve.be – 09/335 27 77

Sint-Maurus-Hoeve feestlocatie Beke Lievegem (omgeving Gent feestzaal)
Sint-Mauruskerk te Beke (Lievegem, nabij Gent)

 

Een unieke locatie met een authentiek karakter en mysterieuze sfeer voor jullie huwelijksfeest? Dan is de Sint-Mauruskerk vast iets voor jullie …

Met haar hoge booggewelven, prachtige glas-in-lood-ramen en originele zwart-wit geruite vloer is de imposante Sint-Mauruskerk de perfecte setting voor een magisch en spectaculair feest. Stel jullie voor wat de juiste belichting en tot in de puntjes verzorgde aankleding in dit decor van meer dan 400m² kunnen doen…

Niet enkel de omgeving is adembenemend, ook de boodschap achter het gebouw is prachtig.

Want hoewel ze niet voor haar oorspronkelijke doel wordt gebruikt, is de Sint-Mauruskerk op deze manier nog steeds een plek waar mensen worden samengebracht voor een onvergetelijk feest.

Opmerking vanuit Beke Kerk:  Op 31/12/2022 komt er een einde aan het Leaderproject “Herbestemming van de kerk van Beke” en wordt het haalbaarheidsonderzoek afgerond.  Dit heeft tot op vandaag geen resultaat opgeleverd.  De onzekerheid over de toekomst van de kerk maakt bijgevolg planning op termijn momenteel onmogelijk.

Lightroom 35 - Gent

 

Lightroom 35 is een unieke locatie vlakbij het centrum van Gent. Een prachtige ruimte waar businessmeetings doorgaan tussen kunst en design.

't Verstand van Leven - Horebeke

 

’t Verstand van Leven is een landelijke, authentieke locatie.

Verjaardagsfeest, babyborrel, huwelijk, communie, lentefeest, vergadering, teambuilding, personeelsfeest,… in deze prachtige vierkantshoeve met grote, verwarmde schuur, voormalige bistro, binnenkoer en tuin is het allemaal mogelijk, weer of geen weer.

De Hoorn - Leuven

 

Wil je weleens vergaderen in een andere omgeving? Of wat dacht je van een trouwfeest op de plek waar jarenlang Stella Artois werd gebrouwen? Het unieke karakter van de verschillende eventruimtes maakt van jouw privé-feest of bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis.

Kom gerust even scouten. De Brouwzaal en Machinezaal ademen de geschiedenis van de brouwerij. Het Atrium pakt uit met ruimte en de Skybox verrast met een prachtig en adembenemend zicht over Leuven.

De zalen zijn meer dan 250 keer per jaar het decor voor trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, conferenties, vergaderingen en workshops!

Gravensteen - Gent

 

Het Gravensteen is nog de enige middeleeuwse burcht in Vlaanderen met een vrijwel intact verdedigingssysteem.

Voor wettelijke huwelijke of exclusieve events kunnen bepaalde ruimtes in het Gravensteen gehuurd worden.  Een uniek kader!

Transfo - Zwevegem

 

Transfo is een monumentale erfgoedsite omgevormd tot één van de meest unieke MICE en evenementenlocaties van België.

Jouw presentatie, modeshow, incentive of personeelsfeest. Transfo Zwevegem zorgt voor een unieke beleving.  Huwelijksfeesten met een uniek karakter! Transfo is the place to be.  Een walking dinner tot 700 mensen of toch eerder een show voor 300 mensen. Het kan allemaal.

Met hun 2 karakteristieke ruimtes: de machinezaal en de Pompenzaal is heel wat mogelijk.

Souplex - Deinze

 

Meer dan 50 jaar nadat de laatste kinderwagen van de band rolde in de Bisschopsstraat, is ‘SOUPLEX’ opnieuw een begrip in Deinze.

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent…

Souplex is dé locatie!

Het vernieuwde Souplex stort zich niet zomaar in een wild avontuur. De ploeg achter dit project bouwt op de jarenlange ervaring van Teamadventure en Kids Adventure.

Twee dynamische ondernemingen die belangrijk vinden wat Souplex belangrijk vindt: uw plezier en comfort!

The Lounge - Eeklo

 

THE LOUNGE is een exclusieve en unieke feestzaal in hartje Eeklo. Flexibiliteit staat voorop en daarom is THE LOUNGE dé locatie bij uitstek voor zowel zakelijke evenementen als privé feesten.

Elk event wordt zorgvuldig en met oog voor detail uitgewerkt. Het is hun missie om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Daarbij werken ze steeds op maat van uw wensen en vooropgesteld budget. Hun gedreven aanpak en persoonlijke benadering valt ongetwijfeld ook bij jou in de smaak!

WATT THE FIRMS - Gent

 

Omdat ze vinden dat een eventspace meer is dan zomaar wat bakstenen en cement zijn ze echt all-the-way willen gaan met WATT The Firms: een hypermoderne eventlocatie in hartje Gent. Op vlak van technologie en duurzaamheid werd de lat bijzonder hoog gelegd.

‘WTF’ is zoveel meer dan een klassieke eventlocatie.

Vergaderen in een meetbox, receptie of dinner in het penthouse, seminarie met foodbar in de Gallery?

Watt The Firms is vlot bereikbaar met de wagen (vlakbij de stadsring), heeft een event parking én ligt op wandelafstand van het Gentse stadscentrum.

Komen en Graan - Sleidinge

 

Een leuke locatie met nostalgisch kader met de voorzieningen die noodzakelijk zijn zoals bv. stoelen en tafels, verwarming, sanitair, … zodat je jou ten volle kan concentreren op het geven van de final touch aan ‘Jouw Moment’.

Zeppos – Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

 

Voor al uw events, feesten, vergaderingen, recepties, …

De windmolen van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek in het Pajottenland dankt zijn bekendheid vooral aan de Kapitein Zeppos televisieserie. Veel opnames voor de eerste serie gebeurden op deze pittoreske locatie. Het molenhuis werd de woonst van Kapitein Zeppos en de molen zelf is te zien in talloze shots.

Sint-Vincentkapel - Gent

 

De door het Gentse OCMW gerestaureerde Sint-Vincentkapel is geschikt voor

tentoonstellingen en concerten. Ook seminaries, kleine beurzen, lezingen, recepties en feesten zijn er mogelijk.

Maak van uw event of feest een succes!