Catering vanuit ons hart!

Referenties

Een topper, een echte aanrader!!!

 

Voor ons eindejaarsevent op het bedrijf waren op zoek naar een formule met foodtrucks en aanbod is daar genoeg , toch missen we bij vele het gevoel dat ze er iets speciaal van maken.

Bij Bon Goesta hadden we vlug het vermoeden dat dat ok ging zijn gezien de naam, de beeldspraak op de website en dan finaal het aangename gesprek met Katrien, die tot in detail kon vertellen wat de mogelijkheden waren.

Toen we onze offerte in handen hadden wisten we ook dadelijk dat dit plaatje ging kloppen, na de ervaringen van het event zelf kunnen we alleen maar bevestigen dat Bon Goesta weet waarmee ze bezig zijn en alle verwachtingen meer dan inlossen.

Kwaliteit / transparantie en het meedenken, alles met gevoel!

Bedankt voor het meedenken/voordenken en ontzorgen van alle onze “zorgen’ die we omtrent catering hadden. Zodat we voor 100% bij onze gasten konden zijn.

De naam BON GOESTA vertelt alles: met veel goesting voor de persoonlijke wensen van de klant, voor de service, voor het product dat gebracht wordt …  de perfecte mix voor een elk event. Samen feest!

Ann Van Laer, Andex

Een meerwaarde voor ons event ''Your Health Tour''

 

Voor de catering van het event “Your Health Tour” was ik op zoek naar iemand die kan meedenken in het concept en vanuit een brainstorm tot een gepast voorstel komen.  De samenwerking met Katrien was dan ook fantastisch. Bon Goesta heeft niet alleen gezorgd voor de catering maar heeft ook gezorgd voor een concrete meerwaarde aan het totaalconcept.  Zowel het logistieke, de service, de kwaliteit van het eten en de healthy touch waren voortreffelijk.  Ik heb ervaren dat Bon Goesta die extra mile met veel plezier en goesting wil doen. Bedankt!

Jeroen Klinckaert van Intelligent Motion

Geen stress door goede voorbereidingen en coördinatie

 

Voor de catering van ons trouwfeest hebben we de diensten van Bon Goesta ingeschakeld.  Een dag die veel stress teweeg brengt maar dankzij de goede voorbereidingen en coördinatie die zij leveren hebben wij ons van niks moeten aantrekken. Van begin tot eind is alles heel vlot verlopen.  Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Vriendelijke en vlotte bediening, snelle opkuis en bovenal was het eten overheerlijk. Ook toen het bier dreigde op te raken hadden zij dit probleem in een mum van tijd opgelost zonder dat wij hier weet van hadden. Zij hebben ons heel veel stress uitgespaard waarvoor we hen zoooo dankbaar zijn!  We hebben een prachtige dag achter de rug en dit mede dankzij Bon Goesta!  Bedankt Bon Goesta en team!!!

Kira en Jasper

De zoektocht werd gestaakt van zodra we uitkwamen op Bon Goesta.

 

Voor onze opleidingen waren we op zoek naar een goeie cateraar. De zoektocht werd gestaakt van zodra we uitkwamen op Bon Goesta. Hun tagline : proef beleef herinner komt werkelijk tot leven. Elke keer is het een overheerlijke belevenis die ons maanden na datum nog steeds bij blijft. Met hun vele unieke concepten en hun eten met hoogwaardige producten weten ze ons steeds te verrassen.

Tijdens de laatste opleiding brachten ze ons het concept :”grootmoeders keuken”. Niet meteen iets dat je bij de meeste cateraars tegen komt. Overheerlijke hespenrollekes, lekker gebraden worst, verse tomatensoep, we waanden ons allemaal aan de tafel van grootmoeder.

Naast het overheerlijk eten werd er ook bijzonder veel aandacht besteed aan de details. Het service was van vroeger, de potten waar het in bediend was leek net op dat van men grootmoeder zaliger.

Iedereen had lekker gegeten met een gevoel van nostalgie. Het was er alweer boenk op. Een belevenis die we ons zullen blijven herinneren.

Bedankt Bon Goesta catering voor al deze mooie momenten.

Jarno De Smet, Groeistrateeg

Jarno De Smet Groeistrateeg Top Ondernemer
Frietbakfiets … origineel tof concept voor wie eens iets anders wil.

 

Wil je een origineel lekker bedrijfsfeestje.. contacteer BON GOESTA.

Deze zomer kwam Dieter van Bon Goesta met z’n frietbakfiets ons bedrijfsevenement opvrolijken.

Naast lekkere frietjes in puntzak serveerde hij ook toffe burgers in leuke boxjes.

De frietbakfiets is een echte eyecatcher en zorgt onmiddellijk voor leuke aankleding van je feest.

Kortom een origineel tof concept voor wie eens iets anders wil.

Cincy Verstraete van BC Construct

Bediening met de glimlach

 

Wij hadden het plezier om opnieuw dienst te kunnen doen op Bon Goesta voor de catering van ons personeelsfeest.

Het Italiaanse buffet was mooi opgezet, met verse antipasti, heerlijke prosciutto,  vitello tonnato, vers gebakken focaccia en verschillende salades – kortom voor ieder wat wils.

Het werd dan ook top gesmaakt door ons team – die laaiend enthousiast waren van de leuke buffetformule.

De bediening werd met de glimlach gebracht, de genodigden konden volop genieten!

Het buffet werd voortdurend aangevuld en de leuke desserts die werden aangeboden (rekening houdend met iemand van ons team die een zware glutenallergie heeft) waren heerlijke afsluiters van een top avond.

Hartelijk dank aan het Bon Goesta team voor de culinaire top ervaring!

Helena Malfait, Verzekeringen

Professionele service

 

Bedankt voor de goede professionele service, heel lekkere hapjes en vlotte bediening tijdens de persvoorstelling van het boek “Claudia kookt met Thermomix”.

Jan Van Wassenhove van “Koken met Thermomix”

Onze gasten waren laaiend enthousiast!

 

Katrien en Dieter,

Dankuwel om ons huwelijksfeest mee tot een gigantisch succes te maken.  Onze gasten (en wijzelf) waren allen laaiend enthousiast over het eten, de service en het totaalplaatje wat de catering betreft.  TOP!!!!

Joris en Liesbet

Super service

 

Beste Bon Goesta-team,

Hartelijk dank voor het lekkere eten , mooi en verzorgd … de super service!

Het maakte de dag van mijn vrienden hun bruiloft helemaal af!

Hopelijk tot een volgende keer!

Weddingplanner Liesbeth Wagemans

Verwachtingen overtroffen

 

Fantastisch leuke avond gehad! Iedereen heeft genoten van jullie overheerlijke keuken en zalige wijntjes! De organisatie was top! Jullie hebben mijn verwachtingen overtroffen! Zeker tot ziens!

Katleen Van Avermaet

Op en top verwennerij!!

 

Het was schitterend! Onze gasten waren één voor één vol lof over de hele avond. Mooie gedekte tafels, magnifieke borden met overheerlijke gerechten en fantastisch lekkere wijntjes … Op en top verwennerij!! Voor degenen die nog twijfelen … DOEN!

Tine Stocké

Geslaagd diner

 

Een oprechte proficiat voor het geslaagde diner! Alle aanwezigen, wij inclusief, waren zeer enthousiast.

Het was allemaal heel lekker.

Hartelijk dank voor alle zorg.

Carine Saelaert

Passie

 

Dieter en Katrien, amai … thanks a lot van ons mee te laten genieten van jullie passie. Ieder gerecht, hapje dat jullie geserveerd hebben waren echt “een pareltje”.

Puur genot … Thanks thanks thanks en nog super veel succes gewenst.

Elise en Fran

Een culinaire reis doorheen Italië!

 

Als teambuilding kozen we dit jaar voor jullie culinaire ‘Giro d’Italia’. We genoten allemaal van de heerlijke gerechtjes! De begeleidende uitleg bij de gerechten werd ook geapprecieerd door zowel de Frans- als Nederlandstalige collega’s. Voor herhaling vatbaar!

Groeten en complimenten van het hele Boucart team

Een plezier om met jullie samen te werken

 

Dag Katrien en Dieter, we willen jullie nogmaals bedanken voor er een fantastische huwelijksavond van te maken, het was een plezier om met jullie samen te werken. De vele spontane positieve reacties van de gasten tijdens het feest en nadien deden eveneens deugd.

We hopen jullie in de toekomst nog te mogen ontmoeten bij één of andere gelegenheid (wie weet bij vrienden :-));

Katrien en Frédéric

Perfecte afsluiter na netwerkochtend

 

Een originele broodjeslunch met heerlijke slaatjes en soep bij … een perfecte afsluiter voor onze netwerkochtend! Voor herhaling vatbaar! Dank je wel.

Fortis Gent

Nieuwjaar op ons bedrijf

 

Bedankt voor alweer een top personeelsfeest!

Dental service and solutions De Gelder

Verrassingsverjaardagsfeest

 

Een walking dinner om u tegen te zeggen! De verwachtingen waren hoog en werden meer dan ingelost. Van begin tot einde heerlijke Italiaanse verfijnde gerechten … een ontdekking van smaken.

Marc Vercammen, Zele

Geslaagde productlancering

 

Receptie met hapjes, broodjes en heerlijke wijnen en prosecco … de perfecte afsluiter na een nieuwe productlancering!

BRP Europe

Geen vraag was te veel …

 

Bedankt Katrien en Dieter voor jullie flexibele service en samenwerking 😊.

De Zilvertorens, Kortrijk

Een schot in de roos

 

Dag Bon Goesta team!

We geven graag mee dat we heel enthousiast waren en zijn van de samenwerking met jullie! De communicatie vooraf verliep heel vlot, de fysieke afspraak alsook de last minute “recapitulatie” per telefoon 🙂 waren heel aangenaam, efficiënt en doelgericht. Daarnaast liep ter plaatste alles zoals afgesproken en vernam ik van meerdere genodigden alvast dat het heel lekker en dik in orde was!

Ook was er heel veel positieve feedback over de Ape en het originele concept van een barista op een babyborrel. Een schot in de roos en een groot verschil met de klassieke koffietasjes bij een dessertbuffet.

Van de zwangere dames (en misschien ook wel van de “nog” geheim zwangeren), hebben we heel veel toffe feedback gehad, dat ze het super vonden dat ze veel/alles konden proeven. Waarvoor hartelijk dank!

Tot slot waren we heel aangenaam verrast met de lekkere pralines en fles wijn (die we zullen kraken eens ik stop met borstvoeding ;-)). Dat triggert toch nog extra de klantenbeleving! Al waren we al helemaal verkocht bij aanvang van de borrel, doordat we reeds met een heerlijk bordje lekkers verwend werden!

Een hele dikke merci dus om er mee een fantastisch feest van te maken!

Jeroen, Kirkee, Lars en Odiel

Explosie aan smaken

 

Explosie aan smaken… vriendelijk en lekker. Een aanrader

Jan Denolf

Maak van uw event of feest een succes!