fbpx
 
Ambacht vanuit ons hart!

Over ons

Ambacht vanuit ons hart

Bon Goesta, ontstaan vanuit de passie van zaakvoerders Dieter Merckx, Katrien Van der Plaetsen en Bart Lippens, biedt een totaalbeleving aan waarbij een trouw, enthousiast en gedreven team u met veel plezier nieuwe smaken laat ontdekken.

Met meer dan 50 jaar horecaervaring groeide Bon Goesta uit tot een prachtige horeca-onderneming bestaande uit verschillende vestigingen. Ze hebben allen hun eigen identiteit en specialisatie, nl. feestzalen, restaurants en catering op locatie.

Met plezier en ‘goesting’ serveert Bon Goesta u in feestzaal Sint-Maurus-Hoeve, restaurant Mub’art, via hun take-away of als cateraar op locatie de heerlijkste gerechten.

De rode draad binnen Bon Goesta is de kwaliteit, ambacht, lokale ingrediënten, korte keten, authentieke verhalen, persoonlijke samenwerking en vooral de klantentevredenheid in een familiale werkomgeving.

Kortom … Proef. Beleef. Herinner.

Bekijk alvast enkele sfeerbeelden op ons youtubekanaal van Bon Goesta en krijg alvast ‘goesting’ naar meer!

Proef, beleef, herinner

Bon Goesta biedt een totaalbeleving aan waarbij een trouw, enthousiast en gedreven team u met veel plezier nieuwe smaken laat ontdekken.

Ambacht met oog voor ambacht en kwaliteit

Wij serveren ambachtelijke producten die met de nodige zorg en liefde voor u zijn bereid. De verse, lokale producten zijn de niet te missen kers op de taart voor uw event.

Ambacht van bij ons Cateraar Bon Goesta Gent Oost-Vlaanderen

Volg het reilen en zeilen van Bon Goesta

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Dan kunt u hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Of volg onze Facebookpagina of ons youtubekanaal van Bon Goesta en krijg alvast ‘goesting’ naar meer!!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar smakelijk@bongoesta.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.