fbpx
 
Catering vanuit ons hart!

Over ons

Catering vanuit ons hart

Bon Goesta vloeit voort uit Sogno Italiano en Ape-Events, twee succesvolle cateringconcepten van Dieter Merckx en Katrien Van der Plaetsen. Cateraar Bon Goesta uit Gent (Oost-Vlaanderen) heeft een hart voor verrukkelijk eten in een charmant jasje.

Voor conceptcatering op maat tot eventcatering, seating of walking dinner, foodsharing, foodtrucks of een mobiele koffiebar… Bon Goesta heeft een uitgebreid portfolio dat perfect kan worden aangepast aan uw bedrijfsevenement, huwelijksfeest, babyborrel, recepties, en nog veel meer.

Dieter en Katrien hebben samen meer dan 32 jaar ervaring als cateraar en zijn samen met hun cateringzaak gestart in 2011. Ze zijn gebeten door alles wat te maken heeft met lekker eten en drinken, en willen dan ook niets liever dan u de perfecte culinaire beleving te geven.

 

Bekijk alvast enkele sfeerbeelden op ons youtubekanaal van Bon Goesta en krijg alvast ‘goesting’ naar meer!

Proef, beleef, herinner

Bon Goesta biedt een totaalbeleving aan waarbij een trouw, enthousiast en gedreven team u met veel plezier nieuwe smaken laat ontdekken. Laat u verrassen door heerlijke hapjes en drankjes in goed gezelschap en geniet nog wekenlang na van uw geslaagd evenement.

Herinneringen ophalen met grootmoeders keuken, jeugdsentiment herbeleven met de frietbakfiets of proeven van een ambachtelijke koffie met dessert van de baristabar? Of waant u zich liever in Italië met Sogno Italiano of laat u graag een foodtruck op uw event langskomen? Uiteraard kunt u ook kiezen voor een receptieformule waarbij u zelf bepaalt wat er op uw bord komt door aan het heerlijke buffet aan te schuiven op een Ape of bakfiets en bediend te worden. Bon Goesta kan het allemaal!

Catering met oog voor ambacht en kwaliteit

Met plezier komt Bon Goesta bij u langs als cateraar op locatie. Wij serveren ambachtelijke producten die met de nodige zorg en liefde voor u zijn bereid. De verse, lokale producten zijn de niet te missen kers op de taart voor uw event.

Ambacht van bij ons Cateraar Bon Goesta Gent Oost-Vlaanderen

Volg het reilen en zeilen van Bon Goesta

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Dan kunt u hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Of volg onze Facebookpagina of ons youtubekanaal van Bon Goesta en krijg alvast ‘goesting’ naar meer!!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar smakelijk@bongoesta.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.