Heerlijke koffie en desserts om van te smullen

Mobiele koffiebar en desserts

Bon Goesta / Bon Goesta Catering / Mobiele koffiebar en desserts

U organiseert een bedrijfsevent, een beursdeelname of een receptie? Voor al uw evenementen, seminaries of walking dinners en nog veel meer kunt u een beroep doen op de themacatering van Bon Goesta. Als cateringbedrijf met gedegen ervaring zorgen we steeds voor culinair plezier op maat.

Heerlijke koffie van onze mobiele koffiebar

Met Bon Goesta is het altijd genieten. En wie denkt aan genieten, denkt aan verwenkoffie. Bon Goesta deelt graag zijn jarenlange barista-ervaring met u en uw gasten. Kies uit een ruim assortiment aan koffie, zoals espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato. Wist u trouwens dat u bij een latte macchiato een smaaksiroop naar keuze kunt toevoegen? Denk aan speculoos, vanille, caramel… Speciaal voor u bereid door onze ervaren barista! Bij deze ‘barista experience’ hoort natuurlijk het geluid van verse bonen die worden gemalen en de originele vormpjes in de cappuccino’s. Bedrijven kunnen ook hun eigen logo in cacao aan hun koffie toevoegen.

Bovendien deelt onze barista maar al te graag zijn expertise met u. Wilt u graag het verschil kennen tussen een ‘latte’ en ‘latte macchiato’? Of vraagt u zich af waarom een ‘espresso’ precies die naam draagt? Vraag het aan onze barista en kom alles te weten over verse koffie!

En naast koffie biedt onze baristabar ook thee aan. De echte theeliefhebbers kunnen zelfs zelf thee knippen in hun eigen kruidentuintje en zo zelf hun thee bereiden.

Natuurlijk hoort bij al die lekkere warme dranken ook een versnapering, zoals minicupcakes, kleine koffiekoeken, dessertglaasjes, huisgemaakte koekjes, noem maar op…

Desserts om van te smullen

Vanuit onze Italiaanse foodtruck of vanop onze originele bakfiets serveren wij u en uw gasten een heerlijk, huisgemaakt en uitgebreid dessertbuffet. Zo kunt u proeven van onze verse chocolademousse, kaastaart met speculoos, tiramisu met koffielikeur, macarons, citroenmousse met citruscrumble, en nog zoveel meer.

Indien gewenst nemen we eveneens het afruimen van de borden en het bestek voor onze rekening. Wij verzorgen ook graag uw decoratie zoals bloemen, strobalen, tafels en stoelen… Alles is mogelijk!

Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Maak van uw event een succes!