Foodsharing menu “Giro d’Italia”

Bon Goesta stelt u hun uniek foodsharing concept voor

Dankzij een unieke aanpak en concepten onderscheidt Bon Goesta zich duidelijk van andere culinaire bedrijven binnen de evenementenwereld. Het 100% Italiaans getinte concept ‘Giro d’Italia!’ creëert op elk evenement een gemoedelijke en interactieve sfeer.

Het concept biedt een tour door Italië met heerlijke seizoensgebonden gerechten uit zowel Noord- en  Zuid-Italië alsook de eilanden Sardinië, Sicilië, … .  Het is allesomvattend, want naast het eten zijn ook de dranken uitsluitend van Italiaanse origine.

Traditioneel vangt het gebeuren aan met koude antipasti en primi, bijv. bruschetta, tomaat met buffelmozzarella, carpaccio, … .  Nadien komen de warme primi en secondi op tafel.  Als afsluiter volgen verschillende dolci.

Het ‘sharing-principe’ binnen onze “Giro d’Italia” zet tafelgenoten aan tot een vorm van interactie die de sfeer en de gemoedelijkheid ten goede komt.  Zo krijgt men ongetwijfeld van een tafelgenoot een plaagstootje.

En er is nog veel meer dan deze toffe manier van presenteren.  Bij het concept hoort ook een interactief luik. Zo is het menu voorzien van een QR-code die de gasten kunnen inscannen met hun smartphone om meer te weten te komen over de gerechten, ingrediënten, anekdotes, de Italiaanse eetcultuur, lokale gewoonten, verblijfsadresjes in Italië alsook adresjes van restaurants … alles op basis de eigen reiservaringen van zaakvoerders Dieter en Katrien.

Kortom, door aanwezig te zijn tijdens dit concept waant u zich volledig in la bella Italia!

Ontdek het ontstaan van onze “Giro d’Italia” en allerlei weetjes over het menu.

Maak van uw event of feest een succes!