Bon Goesta / Barista  / Concept in de kijker: onze barista koffiebar
barista koffiebar

Concept in de kijker: onze barista koffiebar

Voor de eventuele complete koffieleek (we don’t judge): een barista is een ‘koffiesommelier’, iemand die de kunst van het koffiezetten tot in de perfectie beheerst. De special forces van de koffiebereidingen in feite, die alles weet over soorten koffiebonen, kwaliteit (wij zweren bij Masalto*) en alle verschillende koffierecepten. Badass dus. Niet te onderschatten.

Nu niet voor ’t één of ’t ander, maar wij hebben dus zes van die barista’s in ons team hé! Alle zes helemaal picobello opgeleid door Horeca Forma. En alle zes met bakken goesting om de eventueel nog niet of niet meer al te wakkere medemens (again, we do not judge) van een perfect bereide en prachtig ogende kickstart in a cup te voorzien. Voor de zeldzame medemens die altijd wakker is: koffie is ook happiness in a cup dus sowieso niets dan voordelen.

Waarom nu onze barista koffiebar boeken voor jouw feest/event?

 1. Zie zinnen 1 tot 7, we vatten de hoofdpunten nog eens samen: badass, kickstart, happiness, voordelen
 2. Zie punt 1 hierboven 🤪
 3. Sorry, efkes serieus nu: ideaal voor bijvoorbeeld een vroege bedrijfsmeeting, een opendeurdag, een originele koffiepauze op een beurs of event, een babyborrel of trouwfeest (in combinatie met ons heerlijk artisanaal dessertbuffet),…
 4. Extra cool indien geserveerd vanop één van onze übercute Italiaanse foodtrucks. Molto molto bello!
 5. Woaw je crowd met onze selfiecinno die jouw logo/ontwerp laat verschijnen op de koffie’s. Klinkt niet alleen zotjes maar ziet er ook zo uit.
 6. Doe het voor de geestelijke gezondheid van je medemens. More espresso, less depresso, sowieso.

Wat kan je van onze barista koffiebar verwachten op jouw feest/event?

 • Euhm, welja, koffie hé: espresso, americano, cappuccino, latte macchiato, ristretto,… en nog veel andere belachelijk lekkere koffiebereidingen die eindigen op ‘o’.
 • Melk en suiker
 • Siropen voor in de latte machiato’s: hazelnoot, caramel, vanille en speculoos
 • Toppings voor bij de siropen in de latte machiato’s: bresiliennenootjes, chocolade, caramelcrispies, speculooscrumble,…
 • Assortiment thee en chocolademelk voor de eventuele niet-koffiedrinkers
 • Mogelijke aanvullingen: uitgebreid dessertbuffet, artisanale taarten, cupcakes of andere zoetigheden voor bij de koffie

Interesse? ’t Zal wel zijn! Contacteer ons (09 335 27 77 of [email protected]) voor prijzen en mogelijkheden!

Ons team staat alvast te popelen! (Kan ook van al die koffie zijn 🤪)

Liefs,

TEAM BON GOESTA ❤️

*Másalto is een ethische koffie met respect voor mensen, de koffiebonen worden op milieuvriendelijke wijze met de hand geoogst door lokale boeren. Al hun verpakkingen zijn gemaakt van duurzame en 100 % recycleerbare materialen. Másalto koffie wordt dan op traditionele wijze gebrand en verpakt in België.