Bon Goesta / Bon Goesta Catering  / Meet the team
bong goesta team

Meet the team

Tijd om ons top teampie eens voor te stellen! Met trots stellen wij aan jullie voor, van onder naar boven en van rechts naar links (ja wij doen de dingen al graag eens anders 🤪):

Dieter aka The Boss slash The Chef: De Don Corleone van de keuken. Even handig met het mes maar gelukkig zachtaardiger van inborst. Schudt de lekkerste gerechtjes uit zijn pan en heeft de culinaire touwtjes stevig in handen. Voor cateringopdrachten is hij degene die de deals berekent: ‘He’ll make you an offer you can’t refuse…’ 🤌 Hij heeft een gigantische wiskundeknobbel en een soft spot voor all things Italy.

Niels aka The Soft Chef: Onder de culinaire vleugels van Dieter leert Niels alle kneepjes van het vak. Bakken, braden, sauteren, fileren,… binnenkort heeft de keuken geen geheimen meer voor Niels. Soft van inborst en met sterke people skills, de ideale chef in wording en nu al de liefste en meest attente collega ever. Ma echt hé.

Katrien aka The Leading Lady: De Florence Nightingale van ‘den bureau’, weet alles, kan alles en is getraind en geskilld om om het even welke ramp af te wenden. Levensbedreigende meteorietinslag? Call Katrien. Als één van de oprichters ook het boegbeeld, de steunpilaar, de coryfee van het bedrijf (Dieter is onze andere coryfee 😇). Gepassioneerd door events & catering maar ook door reizen, networking en altijd maar nieuwe dingen leren. Is o.a. aan het leren om wat meer te delegeren… 🤪💪

Zara aka The Fixer: Onze vliegende keeper, werkt zowel op ‘den bureau’ als on the field en vervult elke taak met verve! Ze kan toveren met Excel en is een natural born killer in organiseren. Een event trekken? Een feest bespreken met een klant? Bijspringen in de bediening? Check, check and check! Zara is your girl.

Lars aka The Curious chef: Partners in crime met Niels in de keuken. Waarbij de crime dan het klaarmaken van de allerlekkerste gerechtjes is. Arroseren, deglaceren of rissoleren? Lars beheerst het keukenwoordenboek moeiteloos van Aiguillette tot Zwezerik. Ambitieus met een vleugje curieuzeneus. Je leest het goed, wij hebben TWEE top chefs in wording! 🤩

Tamara aka Superwoman: Logistiek wonder en barista bellissima. Kan meer taken tegelijk vervullen dan normale stervelingen en doet dit liefst ook nog eens met een brede smile. En een goe muziekske op de achtergrond 🤘Organisatie, realisatie,… getting stuff done, weetwel.

Petra aka Executor Extraordinaire: Onze nieuwste aanwinst en wat voor één! Met organisatorische en leading skills om u tegen te zeggen en handen die klaarblijkelijk altijd uit de mouwen steken zal Petra onze events verheffen tot perfect georganiseerde en geëxecuteerde pareltjes. Ondertussen zal ze ook ons team verder uitbouwen en zorgen dat alles steeds peis en vree is in da house met alle kientjes. Amen.

Valérie aka The Communicator: Notoir schmoozer Valérie houdt zich bezig met sales, marketing en communicatie: online, offline en ook aan de telefoonline bewaakt zij de identiteit van het bedrijf. Daarnaast beheert ze onze socials en ontwerpt ze onze visuals met het onvermoeibare enthousiasme van een dartel hertjen… 🤪

Je leest het, jouw event is bij ons in goede handen, of het nu in onze Sint-Maurus-Hoeve is of op een zelf gekozen locatie. Wil jij ook zo’n onvergetelijke-door-ons-georganiseerde-top-party geven? Call The Communicator (09 335 27 77) of stuur ons een mailtje ([email protected]). Leave the rest to us 😉