Bon Goesta / Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve  / De BBQ wedding: yay or nay?
BBQ menu Vonk

De BBQ wedding: yay or nay?

Een BBQ niet feestelijk genoeg voor een trouwfeest? We don’t think so!

Menig bruidegom-to-be droomt van een BBQ op zijn trouwfeest. Sappige malse vlezekes – een paar goeie pintjes – en nog meer sappige malse vlezekes, haaaa… de culinaire hemel voor het gros van de mannelijke bevolking en het perfecte begin van een lang en gelukkig echtelijk leven.

De meeste bruidjes daarentegen… not so much. De schransende, brassende, door oerinstinct bevangen toekomstige past niet meteen in het beeld van het fine dining event dat ze reeds vele jaren geleden in hun eerste dagboek optekenden. Waarbij hun prins vanop zijn witte paard elegant doch vastberaden champagne nipt en hors d’oeuvres savoureert. Met hagelwitte tanden zonder vleesrestjes. Geflankeerd door een koppel witte duiven. (Die nog vliegen en dus niet gegrild op een bedje van prei en truffels.)

Een beetje overdreven en een tikkeltje stereotieper dan toegestaan anno 2023, maar nu hebben we alvast jullie aandacht voor volgende mededeling… 🤪 *tromgeroffel*

Wij verzoenden Venus en Mars, en creëerden in de naam van eeuwig echtelijk geluk: de BBQ Menu Vonk. Hét bewijs dat een BBQ zowel stijlvol als ongedwongen kan zijn. Uiteraard zijn de kwaliteit van de ingrediënten, de presentatie en de fantastische setting in onze Sint-Maurus-Hoeve alles . Maar wat kan je nog meer van deze feestelijke BBQ verwachten?

Receptie

  • Heerlijk assortiment bites to share op elegante hoge receptietafels
  • Selectie van de chef: vijf fingerfoodhapjes in rondgaande bediening

BBQ

Uitgebreid assortiment aan vis, vlees en warme groenten

  • Seizoensvis op vel gebakken (zalm, kabeljauw, …), gemarineerde gamba’s,…
  • Rib-eye, gemarineerd spek, varkenscarré, lamsbout,  Angus beef burger, boerenworst met venkel, witte pens, parelhoenfilet, Picanha rund,…
  • Gegrilde maïskolf, gevulde portobello, gegrilde asperges, gemarineerde bloemkool, gevulde ajuinen, pepers, venkel, wortelen,… alsook gepofte aardappel met huisgemaakte kruidenboter, zoete aardappel,…
  • Uitgebreid saladebuffet met seizoensgebonden groentjes van bij onze lokale boer, en verschillende warme en koude sausjes.

Dessert

Uitgebreid artisanaal dessertbuffet.

Bodemke gelegd ☑️🤪 Iedereen klaar voor de dansvloer 🥳💃🏻🕺🏻

Heb jij interesse in onze BBQ Menu Vonk voor jouw feest? Bel ons (09 335 27 77) of stuur ons een mailtje ([email protected])!

Meer foto’s vind je op onze Instagram pagina!